Apa de mare izotona baby, 30ml, Septimar

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

6,60 Lei
Descriere produs

Descriere produs

Compozitie: Apa de mare izotona fara conservanti, 9g/l NaCl, aqua q.s., bogata in oligoelemente.

Afectiune: Apa de mare mentine starea fiziologica normala a mucoasei nazale si functia cililor, imbunatateste transportul mucociliar al acesteia, reduce starea de uscaciune a mucoasei si are actiune antiseptica.

Beneficii: Apa de mare utilizata la fabricarea lor isi pastreaza combinatia completa de peste 80 de minerale si microelemente care se gasesc in mod normal in apa din Marea Neagra, incluzand calciu, magneziu, fier, cupru, mangan, zinc, iod si altele. Prin aportul de minerale si oligoelemente pe care le contine, apa de mare confera produsului actiune antiinflamatorie si de refacere celulara, asigurand toniefierea tesuturilor si intarirea imunitatii. Prin fenomenul de microdifuziune, produsul ajunge la tesuturi, asigurand o remineralizare a zonei in care s-a actionat.

Prezentare: 30ml.

Doza de yuga

 Septimar Baby - Apa de Mare Izotona, reduce si calmeaza fenomenele locale, favorizand respiratia, indeosebi la bebelusi si copii.

Indicatii si recomandari: Favorizeaza curatarea foselor nazale prin indepartarea mucozitatilor si a crustelor; produce hidratarea mucoasei nazale, protejand-o de patrunderea microorganismelor si a impuritatilor (particulelor fine) din atmosfera.

SKU 00038-1034662
EAN 6425013000955
Brand Septimar
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Apa de mare izotona baby, 30ml, Septimar
ca