BACH 34 WATER VIOLET VIOREA DE BALTA 20ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 35,40 Lei 40,10 Lei
Descriere produs

Ingrediente: 99,8% alcool din struguri 27% vol, 0,2% C5 extract floral de Hottonia palustris.
Nu contine alergeni.
100% natural, fara efecte adverse!

Mod de administrare:

  • pentru o singura esenta: 2 picaturi intr-un pahar cu lichid, care se bea pe parcursul unei zile in 4 prize
  • pentru amestecuri de mai multe esente: adaugati cate 2 picaturi din fiecare esenta (puteti amesteca maxim 7 esente) in 30ml apa si consumati cate 4 picaturi de 4 ori pe zi.

Doza maxima recomandata pentru consumul zilnic este de 4 picaturi de 4 ori pe zi.

Recomandari:

  • pentru persoanele care se simt singure deoarece au tendinta sa apara mandre si nesociabile;
  • pentru animalele/animalele de companie neprietenoase, distante, nu cer mangaieri sau imbratisari de bun venit, nu au manifestari efectuoase evidente. 

Terapia Bach cu esente florale „The Original Bach Remedies” este o metoda sigura si naturala de vindecare descoperita in Anglia de Dr. Edward Bach in perioada anilor 1920-1930. Aceste remedii restabilesc usor echilibrul intre minte si corp prin eliminarea unor emotii negative, precum frica, griji, ura si indecizie, care interfereaza cu echilibrul fiintei umane privita ca intreg. Remediile florale Bach permit inducerea unei stari de pace si fericire in persoana suferinda, astfel incat organismul acesteia sa aiba libertatera de a se vindeca.

Bach Flower Remedies sunt obtinute din flori recoltate din flora spontana si pot fi folosite in siguranta de intreaga familie, inclusiv de animalele de companie. Ele sunt conservate in rachiu de struguri si nu contin gluten.

Mod de utilizare a remediilor florale Bach

  • Puteti face tratamente cu amestecuri realizate din pana la 6-7 remedii florale diferite. Pentru aceasta, puneti intr-o sticluta „Bach Mixing Bottle” de 30 ml cate 2 picaturi din fiecare remediu ales, adaugati eventual pentru conservare 1 lingurita de alcool, otet de mere sau glicerina vegetala, si la final umpleti sticluta cu apa de izvor. Luati din acest amestec cate 4 picaturi de 4 ori pe zi, pana va simtiti mai bine.
  • In diminetile in care va treziti simtindu-va mai putin in forma, puteti adauga 1-2 picaturi de remediu floral Bach intr-un pahar cu apa de izvor sau lichidul pe care obisnuiti sa-l consumati si apoi luati mici inghitituri din el pe parcursul zilei, pana va simtiti mai bine.
  • Rescue Remedy se poate lua de cate ori este nevoie, punand din el 4 picaturi direct pe limba sau 2-4 picaturi intr-un pahar cu apa de izvor care se bea apoi cu mici inghitituri pe parcursul zilei.
SKU 00038-19958885
EAN 5000488103342
Brand RESCUE REMEDY
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BACH 34 WATER VIOLET VIOREA DE BALTA 20ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.