Balsam Galbenele, 20g, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 4,99 Lei 5,49 Lei
Descriere produs

Galbenelele grabesc vindecarea ranilor si catifeleaza pielea. Balsamul de galbenele este faimos si se regaseste in aproape orice casa, fiind o solutie la care apelam cu incredere atunci cand e vorba de piele uscata sau rani. Lanolina din compozitia produsului aduce imbunatatiri vizibile asupra pielii, oferind catifelare si hidratare acesteia. Lanolina inmoaie pielea agresata si imbatranita inainte de vreme. Extractul de Galbenele, care este de fapt un agent reparator, cicatrizeaza zona afectata de leziuni, datorita principiilor active continute de extractul de flori de galbenele si a carotenoizilor.

Terpineolul, obtinut din arborele de ceai, are efect analgezic si antiinflamator. Mentolul contribuie la eliminarea vanatailor sau a microvaselor deteriorate, ajutand la estomparea si retragerea acestora.


Proprietati:
- are actiune cicatrizanta, antiinflamatoare, antiseptica, antimicrobiana;
- ajuta la calmarea pielii iritate, crapate, uscate, hranind-o si restabilindu-i elasticitatea si luminozitatea;
- grabeste procesul de vindecare in caz de rani, zgarieturi, julituri, arsuri (accidente in bucatarie sau datorate soarelui);
- ajuta la tratarea ciupercilor si micozelor piciorului;
- contribuie la grabirea procesului de vindecare a acneei si a furunculilor.

Ingrediente:
Petrolatum, Lanolin, Aqua, Propylene Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Ceteareth - 20, Cera Alba, Parfum, Beta-Carotene.

Mod de utilizare: Se aplica local, masand circular pielea afectata.

Prezentare:
20 g

Atentionari si precautii: A se pastra si utiliza conform indicatiilor de pe eticheta.

Doza de yuga

Doza de yuga: Galbenelele grabesc vindecarea ranilor si catifeleaza pielea. Balsamul de galbenele este faimos si se regaseste in aproape orice casa, fiind o solutie la care apelam cu incredere atunci cand e vorba de piele uscata sau rani. Extractul de Galbenele, care este de fapt un agent reparator, cicatrizeaza zona afectata de leziuni, datorita principiilor active continute de extractul de flori de galbenele si a carotenoizilor.

Indicatii si recomandari: Terpineolul, obtinut din arborele de ceai, are efect analgezic si antiinflamator. Mentolul contribuie la eliminarea vanatailor sau a microvaselor deteriorate, ajutand la estomparea si retragerea acestora.

SKU 00038-1008320
EAN 6423602008368
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Balsam Galbenele, 20g, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.