Balsam hidratant de buze, ACAI, zero plastic, 6g, Beauty Made Easy

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

18,70 Lei
Descriere produs

Balsamul de buze Acai are baza din ceara si uleiuri naturale de calitate – jojoba, migdale, cocos, unt de shea, tarate de orez si uleiuri. Puterea sa provine de la antioxidantii puternici ce se gasesc in extractul de fructe de acai, ce lupta impotriva radicalilor liberi. Acest extract ajuta la hidratarea si hranirea buzelor si reducere aparitia liniilor fine.

Extractul de fructe de acai este obtinut din culturi organice, plante ce nu contin pesticide. In plus, balsamul de buze contine si extract din muguri de coacaze negre cultivate in regiunea Burgundy, Franta. 

Ingrediente: Simmondsia Chinensis Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydrogenated Coconut Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Hydrogenated Soy Polyglycerides, Stearyl Heptanoate, Hydrogenated Castor Oil, Coco-Caprylate/Caprate, Oryza Sativa Bran Wax, Stearyl Caprylate , Helianthus Annuus Seed Wax , Glycerol Hydrogenated Rosinate, Tocopherol, Euterpe Olearacea Fruit Oil, Ribes Nigrum Bud Extract, Oryza Sativa Bran Oil, Glycine Soja Oil, Limonene.

Caracteristici:

  • Vegan
  • Biodegradabil
  • Nu contine plastic
Doza de yuga

Doza de yuga: Acest balsam de buze are proprietati antiseptice, astringente si antiinflamatorii, iar aroma este tare placuta.

Indicatii si recomandari: Aplica produsul si rasfata-ti buzele, iar atunci cand varful produsului e pe terminate, trage de ata si deschide hartia cam jumtatate de centimetru, apuc-o cu degetele si desfa incet, iar apoi produsul este gata din nou de folosit.

SKU 00038-1009714
EAN 5712514020034
Brand Beauty Made Easy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Balsam hidratant de buze, ACAI, zero plastic, 6g, Beauty Made Easy
ca