Balsam par ondulat si cret cu jojoba, 150ml, Bioearth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

58,90 Lei
Descriere produs

 

Balsam pentru par ondulat si cret. Ofera hidratare intensiva, chiar si parul aspru devine suplu si placut la atingere. Hidrateaza si catifeleaza firul de par, oferindu-o stralucire si frumusete pentru o perioada lunga de timp. Varianta mini-size este recomandata pentru calatorii, atunci cand este nevoie de un balsam de par sau pentru a testa un balsam pana sa la cumpararea variantei mari. De asemenea, acest produs are rolul de a defini niste bucle perfecte.

 

Mod de utilizare: Aplica balsam pe parul umed si curat, insistand asupra varfurilor. Lasa sa actioneze 1-2 minute si limpezeste.

 

Ingrediente: Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Dicaprylyl Carbonate, Erythritol, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Triticum Vulgare (Wheat) Seed Extract*, Camellia Sinensis Leaf Extract*, Avena Sativa (Oat) Bran Extract*, Melaleuca Viridiflora Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Limonene, Lactic Acid, Glyceryl Undecylenate, Glyceryl Caprylate, Benzyl Alcohol.
*ingredient organic

Doza de yuga

Doza de yuga: Balsamul pentru par ondulat si cret de la Bioearth ajuta la descalcire si combate cu succes electrizarea parului. 

Indicatii si recomandari: Formulat cu ulei de jojoba, reuseste sa hidrateze chiar si cele mai aspre suvite. Onduleurile sau buclele tale vor ramane moi, elastice si definite.

SKU 00038-1024586
EAN 8029182009740
Brand Bioearth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Balsam par ondulat si cret cu jojoba, 150ml, Bioearth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.