Periuta de dinti, din bambus, pentru adulti, verde, Bamboo

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 22,58 Lei 23,00 Lei
Descriere produs

Poate iti spui ca Periuta Bamboo este ceva nesemnificativ, marunt, in comparatie cu schimbarile majore care trebuiesc facute astfel incat sa aiba un impact, dar noua ta periuta de bambus de la Periuta Bamboo este un prim pas spre schimbare si o sa iti aminteasca zilnic de angajamentul tau pentru sustenabilitate. 

Periuta Bamboo este 100% biodegradabila, perii din Nylon (4%) nu contin BPA iar ambalajul este unul simplu si reciclabil. 
 

Ingrediente: Periile sunt realizate din nailon reciclabil de calitate superioara, iar manerul este din bambus. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.  

 

 

 

 

Doza de yuga

Este biodegradabila, eco-friendly, alternativa la plastic. Livrata chiar la tine acasa, intr-un ambalaj minimalist, compostabil.  

Indicatii si recomandari: Se aplica o cantitate mica de pasta de dinti pe perie. Timp de 2-3 minute se periaza dintii si gingiile prin miscari circulare din toate directiile. Se clateste gura cu o cantitate mica de apa, iar peria se curata sub jetul de apa timp de 20-30 secunde. 

SKU 00038-1038470
Brand Bamboo
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Periuta de dinti, din bambus, pentru adulti, verde, Bamboo
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.