Periuta dentara din bambus, pentru copii, roz, Bamboo

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 21,58 Lei 23,06 Lei
Descriere produs

 Sanatatea dentara depinde de alegerea produselor de igiena orala si, desigur, de periuta de dinti, precum si de regularitatea procedurilor de ingrijire dentara. Periuta de dinti din bambus - Hydrophil Bambus Toothbrush Blue este confortabila si de inalta calitate, cu fire moi, care patrund cu usurinta in spatiile interdentare si asigura indepartarea non-traumatica a placii dentare. Datorita manerului convenabil, acest instrument este usor de folosit, iar combinatia  delicata, placuta si stralucitoare de culori va ajuta la transformarea procedurii obisnuite de curatare intr-o adevarata placere. 

Mod de utilizare: Se aplica o cantitate mica de pasta de dinti pe perie. Timp de 2-3 minute se periaza dintii si gingiile prin miscari circulare din toate directiile. Se clateste gura cu o cantitate mica de apa, iar peria se curata sub jetul de apa timp de 20-30 secunde. 

Ingrediente: Periile sunt realizate din nailon reciclabil de calitate superioara, iar manerul este din bambus. Ambalajul este compus 100% din carton reciclat.Ambalajul este compus 100% din carton reciclat. 

Doza de yuga

Doza de yuga: Periuta de dinti din bambus este special creata pentru a stimula copiii sa isi perieze dintii in mod regulat. Are manerul din bambus, perii moi si este viu colorat pentru a atrage atentia celor mici. 

Indicatii si recomandari:  Utilizare: se recomanda periajul dintilor de 3 ori pe zi. Periuta de dinti se schimbarea o data la 2-3 luni sau dupa orice raceala. 

SKU 00038-1038472
Brand Bamboo
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Periuta dentara din bambus, pentru copii, roz, Bamboo
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.