Bautura vegetala din nuca de cocos, 400ml, SanoVita

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

8,80 Lei
Descriere produs

Laptele de cocos este extras din pulpa nucii de cocos, rasa si stoarsa, obtinandu-se un lichid, numit si lapte de cocos ce este bogat in vitaminele C, E, B1, B3, B5 și B6 și minerale ca fier, seleniu, sodiu, calciu, magneziu și fosfor.

 

Ingrediente: apa, extract de nuca de cocos 27,3%, emulgator guma xantan, stabilizator guma guar, regulator de aciditate acid citric.

Produsul nu provine din culturi modificate genetic.

Doza de yuga

Doza de Yuga: Cocosul este recomandat a fi consumat pentru intarirea sistemului imunitar, prevenirea bolilor, reducerea poftei de mâncare și scăderea aportului de calorii, reduce inflamația și dimensiunea ulcerului și poate lupta împotriva virusurilor și bacteriilor care cauzează infecții.

 

Indicatii si recomandari: Aceasta bautura de cocos, deoarece are un continut de minim 27% nuca de cocos, este considerata un concentrat de lapte de cocos. Aceste poate fi indoit cu apa pentru a fi consumat ca atare, cu cereale dimineata, in componenta preparatelor culinare asiatice sau in componenta deserturilor, inlocuind cu succes laptele de origine animala. Are un gust natural dulce, este bogata in grasimi si are o aroma intensa de cocos.

SKU 00038-1013351
Brand SanoVita
EAN 8858768093541
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Bautura vegetala din nuca de cocos, 400ml, SanoVita
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.