BEBBLE ULEI CORP150ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

15,40 Lei
Descriere produs


Utilizare:
După băița, uscați blând pielea bebelușului cu un prosop moale de bumbac sau o bucată de muselină. Apoi încălziți în palmă câteva picături de ulei și masați ușor corpul bebelușului.

De asemenea, uleiul Bebble poate fi folosit pentru înlăturarea crustei de lapte. Cu o mână puneți o mică cantitate de ulei pe capul copilului pentru 5-6 minute și apoi masați ușor cu ajutorul periei pentru cruste; uscați zona cu ajutorul unei dischete din bumbac, după care faceți o băiță cu șamponul și gelul pentru băița 2 în1 Bebble.

Ingrediente naturale și active în produsul Bebble
Uleiul de mușețel german (Bisabolol)

Bisabololul este un lichid uleios consistent și incolor fiind un component principal a uleiului esențial obținut din mușețelul german . Îmbunătățește aspectul pielii uscate prin reducerea exfolierii.

Prezentare:
150 ml

Doza de yuga

Masajul zilnic este un moment de atingere drăgăstoasă, ce întărește acea legătură specială între tine și copilașul tău. Masajul cu uleiul de corp Bebble încălzește ușor pielea micuțului, stimulând circulația și activând metabolismul. 
Textura ușoară și transparentă îi conferă o senzație de puritate și prospețime, iar mușețelul din compoziție lasă pielea moale și fină.

SKU 00038-12757860
EAN 3800002300897
Brand LAVENA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BEBBLE ULEI CORP150ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.