Benzi de albire dinti xwhite glamourus 1 day

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 20,88 Lei 22,31 Lei
Descriere produs

DESCRIERE PRODUS:

Formula patentata! Fara peroxid! Benzi de albire cu dizolvare rapida! Usor de utilizat!
 Cutia cu 4 benzi de albire reprezinta solutia  rapida pentru albirea dintilor cu o nuanta.. Benzile sunt usor de utilizat in orice moment al zilei, fara a atrage atentia, se pot folosi in masina, la birou, in mers. Benzile cu aroma de menta se dizolva in 15 minute.  Nu este nevoie sa va periati dintii dupa folosire sau sa clatiti gura. 
Pasul 1 – Îndepărtați banda de albire a dinților de ambalajul individual al acesteia. Umeziți dinții cu limba. Aplicați banda de albire (dinspre orice parte ) pe dinții de jos, evitând linia gingiei.
Pasul 2 - Pliați excesul de bandă de albire  pe spatele  dinților. Banda se va lipi de dinți. pasul 3 - Repetați procedeul pentru dinții de sus.  Benzile de dizolvă în aproximativ 20 de minute.
Benzile de albire cu dizolvare completă Xwhite Flash se aplica de doua ori in aceeasi zi.
Pentru un efect cat mai bun si rapid vă recomandăm aplicarea benzilor  de două ori seara si dimineata la 30 de minute dupa spalarea pe dinti.
Rezultatele sunt vizibile după 4-8 utilizări, și pentru cele mai bune rezultate, urmați tot tratamentul fară a-l întrerupe.
PVP, Hydroxypropylcellulose, Cyclodextrin, Aqua , Cellulose Gum, Aroma, Glycerin Sodium hexametaphosphate, Pentasodium tripolyphosphate, Polysobate80, Sucralose, Phosphoric acid, Phthalimido-peroxy-caproic acid, Potassium sorbate, BTH, Limone, Linalool, Citronellol

 

 

SKU 00038-76488183
Brand XWHITE
EAN 3859893039188
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Benzi de albire dinti xwhite glamourus 1 day
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.