Tampoane BIO din bumbac organic cu aplicator, 14 bucati, SUPER, VIVICOT BIO

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 25,11 Lei 27,30 Lei
Descriere produs

Tampoane SUPER cu aplicator, produs PREMIUM certificat bio ICEA, din bumbac organic certificat GOTS. Hipoalergenice, ecologice, 100% biodegradabile. Lungime 12.5 cm, absorbtie 3 picaturi. Cele mai pure produse, pentru o armonie perfecta cu trupul tau!

Linia VIVICOT BIO – este o linie completa de produse de igiena intima (absorbante de zi, absorbante de noapte, tampoane interne, protej slip) – realizate in totalitate din bumbac 100% certificat organic, atat in interiorul produselor, cat si in invelisul exterior. Unicitatea lor este data de faptul ca atat produsele finite cat si materiile prime au certificari bio/eco de la organisme internationale de prestigiu.

Cantitate: 14 bucati.

Doza de yuga

Doza de yuga: Unicele absorbante din piata realizate in intregime (interior + exterior) din bumbac certificat organic de catre GOTS (Global Organic Textile Standard). 100% biodegradabile, destinate compostarii domestice (certificare CIC), produse finite certificat bio ICEA, hipoalergenice, ultrasubtiri, fara OMG (organisme modificate genetic), fara pesticide, fara clor sau alti inalbitori, nu contin celuloza.

SKU 00038-1025699
Brand Vivicot
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Tampoane BIO din bumbac organic cu aplicator, 14 bucati, SUPER, VIVICOT BIO
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.