BIODERMA PHOTODERM COVER TOUCH CLAIRE DESCHIS SPF50+ 40ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 71,47 Lei 73,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs: 

  • arantează protecție împotriva razelor UVA și UVB cu filtre și pigmenți 100% minerali.
  • Brevetul SUN ACTIVE DEFENSE asigură o protecție solară înaltă, împotriva razelor UVA. Asocierea de filtre UV și protecția biologică stimulează capacitatea de autoapărare a pielii pentru a ajuta la menținerea pe termen lung a sănătății pielii expuse la soare.
  • Corectează și uniformizează aspectul pielii. Îmbunătățește calitatea sebumului.
  • Acoperire completă. Matifiază pielea timp de 8 ore.
  • 8 ore de control al secreției de sebum, efect ultra-mat, anti-luciu

Formulă neparfumată. Toleranță cutanată și oculară foarte bună, în condiții normale de utilizare. Non comedogenic. Rezistent la apă, căldură, transfer și umiditate.

Mod de utilizare:
Pentru utilizare zilnică, se folosește după aplicarea cremei de hidratare. Pentru o acoperire perfectă, cu aspect mat, fără a crea un efect de mască, aplicați produsul pornind din centrul feței spre exterior. Se aplică pe față și gât în mod uniform, înainte de expunerea la soare (reducerea cantității de produs poate reduce nivelul de protecție). Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, ștergere cu prosopul sau activități sportive. Aplicați pe pielea sănătoasă, fără leziuni. Adulți. Disponibil și în nuanţa Aurie. Nu expuneţi copiii și bebelușii la soare.

Ingrediente:
ZINC OXIDE [NANO], AQUA/WATER/EAU, ISODODECANE, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), CORN STARCH MODIFIED, DICAPRYLYL CARBONATE, TITANIUM DIOXIDE [NANO], POLYGLYCERYL-3 POLYRICINOLEATE, IRON OXIDES (CI 77492), SILICA, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, MAGNESIUM SULFATE, PENTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, STEARALKONIUM HECTORITE, IRON OXIDES (CI 77491), HYDROGENATED LECITHIN, DIMETHICONE, SODIUM CITRATE, IRON OXIDES (CI 77499), PROPYLENE CARBONATE, ECTOIN, MANNITOL, PROPYL GALLATE, XYLITOL, RHAMNOSE, CITRIC ACID, LAUROYL LYSINE, TOCOPHEROL, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT

Doza de Yuga:  Acoperire completă și protecție solară minerală care lasă pielea să respire

SKU 00038-18399118
EAN 3701129803424
Brand BIODERMA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BIODERMA PHOTODERM COVER TOUCH CLAIRE DESCHIS SPF50+ 40ML
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.