Pasta de dinti Junior, cu gust de menta, 6-12 ani, 75ml, Biorepair

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 14,99 Lei 18,99 Lei
Descriere produs

Pasta de dinti Biorepair Junior 0-6 ani, extract de menta, are o aroma fresh si mentolata, incurajandu-i pe cei mici sa urmeze un obicei sanatos, de a se spala pe dinti, ori de cate ori este necesar pentru acestia.

Aceasta pasta de dinti protejeaza impotriva cariilor, face dintii mai puternici si sanatosi, ajuta, protejeaza si mentine gingiile sanatoase.

Este unica pasta de dinti cu microRepair ® ce lupta impotriva formarii cariilor si fortifica smaltul dintilor.

Vitamina E, din interiorul acesteia, are o actiune anti oxidanta ce ajuta si protejeaza gingiile pentru a se mentine sanatoase.

Mod de utilizare: Periajul trebuie sa fie efectuat de cel putin 2 ori pe zi timp de 2-3 minute. Cele mai importante momente pentru periaj sunt dupa micul dejun si inainte de culcare.

Atentionari si precautii: Aceasta pasta de dinti nu contine: fluor, siliciu abraziv, bioxid de titan, sodiu lauril sulfat, parabeni.

Doza de yuga

Pasta e dinti pentru copii de la Biorepair are extract de menta, care aduce proprietati revigorante, nutritive si hidratante asupra gingiilor.

Indicatii si recomandari: Chiar si pentru cei mici, este recomandat ca periajul sa aiba loc de 2 ori pe zi, inainte de micul dejun si inainte de somn. Este indicata pentru remineralizarea smaltului dintilor in timpul folosirii aparatelor ortodontice, extractul de menta are proprietati antiseptice si fresh.

SKU 00038-4188448
EAN 8017331054093
Brand Biorepair
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Pasta de dinti Junior, cu gust de menta, 6-12 ani, 75ml, Biorepair
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.