Biscuiti cu arahide, 175g, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 8,68 Lei 12,40 Lei
Descriere produs

Biscuitii cu arahide sunt crocanti si deliciosi, avand un continut ridicat de vitamine, care iti vor satisfice pofta de dulce sau foamea, fie vor insoti un ceai sau cafea cu care te delectezi intr-un moment de relaxare.

Ingrediente: faina de grau, margarina (ulei si grasime vegetala (palmier, cocos, rapita)), apa, sare, emulgator (lecitina de floarea-soarelui, mono si digliceride ale acizilor grasi), arome, regulator de aciditate (acid lactic, acid citric), vitamina A, vitamina D3, colorant (S-caroten)], arahide 20%, zahar, sirop de glucoza-fructoza, pudra integrala de ou, agent de crestere (bicarbonat de sodiu si carbonat de amoniu), amidon, emulgator (lecitina din floarea-soarelui), scortisoara, lapte.

Prezentare: 175g

Atentionari si precautii: Conditii de pastrare: loc uscat si racoros. Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj.

 

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Biscuiti crocanti si deliciosi cu continut ridicat de vitamine, care iti vor satisfice pofta de dulce sau foamea, fie vor insoti un ceai sau cafea cu care te delectezi intr-un moment de relaxare.

Indicatii si recomandari: Gustare savuroasa si satioasa potrivita pentru toate varstele.

SKU 00038-1007166
Brand Solaris Plant
EAN 5941828020755
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Biscuiti cu arahide, 175g, Solaris
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.