Biscuiti cu vitamine, oaza de crestere, 6+ luni, 60g, Plasmon

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,99 Lei 4,39 Lei
Descriere produs

Caracteristici nutritionale biscuitul granulat fara gluten este sursa de calciu si fosfor, importante pentru formarea si mentinerea oaselor si dintilor. Este sursa de fier si vitamine care ajuta la functionarea corecta a organismului Este fara coloranti, conservanti si grasimi hidrogenate, conform legii. 

Mod de consum: Biscuitii sunt recomandati in orice moment al zilei, la micul dejun, intre mese, se pot manca intregi fiind usor de tinut in manuta copilului sau se introduc direct in biberon topindu-se foarte rapid ori amestecati in diferite piureuri de fructe. 

Ingrediente: Faina de grau, zahar, lapte degresat in pulbere, ulei vegetal, fibra alimentara (inulina), agenti levitanti (carbonat acid de amoniu, carbonat acid de sodiu, tartrat monopotasic), malt de orz, ulei de masline, integrator Plasmon (proteine de lapte), saruri minerale, arome, vitamine.

Alergeni: gluten si lapte.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Biscuiti cu vitamine de la 6 luni format snack (gustare), biscuitii sunt imbogatiti cu fibre, calciu, vitamine si minerale.

Indicatii si recomandari: Produsul este obtinut din faini selectionate si controlate, obtinute din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. 

SKU 00038-1029742
EAN 8001040091876
Brand Plasmon
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Biscuiti cu vitamine, oaza de crestere, 6+ luni, 60g, Plasmon
ca