BOWELCARE TRANZIT INTESTINAL, COMBATE BALONAREA 60CPS VEGETALE, ORGANIC INDIA

In stoc

Pret

67,66 Lei
Descriere produs
 

ORGANIC INDIA Bowelcare Tranzit Intestinal, Combate Balonarea este 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintentice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.
ORGANIC INDIA Bowelcare Tranzit Intestinal, Combate Balonarea cu frunze de Bilva organice, seminte de Creson organice si tarate integrale de Psyllium Organic, poate facilita tranzitul intestinal prin curatarea peretilor intestinali, ajutand la eliminarea toxinelor si a reziduurilor si la imbunatatirea peristaltismului intestinal.
ORGANIC INDIA Bowelcare Tranzit Intestinal, Combate Balonarea este revigorant, eficient si sigur pentru folosirea pe termen lung. Sustine calmarea intestinelor, reducerea balonarii si nu cauzeaza crampe sau dureri. Poate fi folosit atat cand scaunul este prea tare, cat si cand este prea moale.

Doza de yuga
ORGANIC INDIA Bowelcare Tranzit IntestinalCombate Balonarea cu frunze de Bilva organice, seminte de Creson organice si tarate integrale de Psyllium Organic, poate facilita tranzitul intestinal prin curatarea peretilor intestinali, ajutand la eliminarea toxinelor si a reziduurilor si la imbunatatirea peristaltismului ...4 apr. 2023
 
SKU 00068-5239374
EAN 801541004010
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BOWELCARE TRANZIT INTESTINAL, COMBATE BALONAREA 60CPS VEGETALE, ORGANIC INDIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.