Buna dimineata azi!, 150g, Biorama

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 6,77 Lei 7,36 Lei
Descriere produs

Un mix excelent pentru cei care vor sa isi inceapa ziua cu un boost de energie, si cu multa voie buna. Compozitia, bogata in fibre, vitamine, si antioxidanti, reprezinta o formula foarte buna pentru cei care isi doresc un corp sanatos si o minte performanta. Iar cei care doresc sa aiba o silueta de invidiat gasesc in acest amestec un aliat de nadejde. Acest amestec este o sursa excelenta pentru acizii grasi esentiale omega 3, 6 si 9 de provenienta vegetala.

Beneficii

Mentine energia la cote optime de-a lungul intregii zile, normalizeaza tranzitul intestinal si digestia si este o solutie foarte buna pentru cei care isi propun sa piarda din greutate.

Ingrediente:

Tarate de ovaz (70g), seminte de chia (30g), seminte de in macinate (20g), pudra de carob (20g) si seminte de in zdrobite (10g) .

Mod de utilizare:

Se poate consuma, in functie de preferinte, in amestec cu lapte vegetal sau animal, in iaurturi, cu sau fara adaos de fructe uscate, nuci si seminte. Cantitatea optima este de 10–15 grame (doua linguri fara varf) pentru o cantitate de 250 de grame de lichid. Intrucat este vorba despre un mic dejun instant, nu trebuie sa se astepte dupa el, ci se va savura imediat dupa preparare.

Atentionari si precautii: Produsul este procesat intr-o unitate care ambaleaza seminte si nuci. Poate contine urme de gluten, alune si alte nuci, sau susan. Nu contine indulcitori, conservanti sau coloranti. Pentru fabricarea sa nu au fost folosite tehnologii genetice, si nu contine componente provenind de la substante modificate genetic.

Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Compozitia, bogata in fibre, vitamine, si antioxidanti, reprezinta o formula foarte buna pentru cei care isi doresc un corp sanatos si o minte performanta. Iar cei care doresc sa aiba o silueta de invidiat gasesc in acest amestec un aliat de nadejde.

Indicatii si recomandari: Produs nerecomandat copiilor cu varsta de pana la trei ani.

SKU 00038-6290228
Brand Biorama
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Buna dimineata azi!, 150g, Biorama
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.