Burete konjac cu ceai verde pentru ten mixt sau uscat , Benecos

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 22,54 Lei 24,50 Lei
Descriere produs

Acesti bureti Konjac nu contin substante chimice, aditivi si substante iritante. Structura poroasa extrem de fina a buretelui este perfecta pentru o curatare blanda si eficienta. Buretele este imbogatit cu extract de ceai verde si este recomandat in special pentru tenul uscat sau mixt.
Aplicare: Buretele poate fi folosit singur sau impreuna cu un produs de curatare. Inmuiati buretele în apa calda inainte de utilizare. Stoarceti usor excesul de apa si folositi miscari circulare pentru a curata fata. Clatiti buretele dupa utilizare si atarnati sa se usuce.
Buretele durează intre 2 si 3 luni daca este intretinut corespunzator. Buretele vechi poate fi aruncat la deseuri organice sau folosit pentru a hidrata plantele intr-un vas de flori sau într-o gradina.

Utilizare: Inainte de utilizare, buretele se inmoaie in apa calduta 3-5 minute, dupa care se stoarce usor. Utilizati cu sau fara demachiant si masati delicat fata cu miscari circulare. Dupa utilizare clatiti, stoarceti, atarnati si lasati la uscat.  Se recomanda inlocuirea la 2-3 luni.

Atentionari si precautii: Uz extern.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Buretele este obtinut din radacina Konjac, facandu-l complet vegan si 100% biodegradabil.

Indicatii si recomandari: Este recomandat in special pentru tenul uscat sau mixt.

SKU 00038-1024840
Brand Benecos
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Burete konjac cu ceai verde pentru ten mixt sau uscat , Benecos
ca