BURETE NATURAL SILK M, FORSTER'S

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 24,63 Lei 26,78 Lei
Descriere produs
DESCRIERE PRODUS

Buretii Silk sunt cei mai moi si mai fini bureti de mare. Dimensiune: +/- 8x4 cm. Fiind un burete natural, formele si dimensiunile pot diferi usor. In contact cu apa capata o textura matasoasa si asigura cel mai bland mod de curatare si masare a pielii. Buretele natural Silk este recomandat pentru orice tip de piele, pana si pentru cea mai sensibila. De trei generatii si de-a lungul a peste 150 de ani sunt producatori de accesorii naturale si BIO foarte speciale. Perii, piepteni, manusi de masaj, toate produse manual cu multa daruire si pasiune nu doar pentru starea noastra de bine, ci si cu mult respect pentru natura. 

Carcteristici:

- Produs bio

- Pentru orice tip de piele

- Curata si maseaza bland tenul

- Curata delicat pielea bebelusilor.

Ingrediente: Buretii Silk sunt organici si provin din plantatii ecologice.

DOZA DE YUGA

Doza de yuga: Cunoscuti drept comorile aurii ale adancurilor, buretii naturali traiesc numai in apele cele mai curate, mai pure ale marilor. 

Indicatii si recomandari: Este recomandat a se folosi la baie sau la dus. Buretele se clateste, dupa fiecare folosire, sub un jet de apa rece. Se lasa, apoi, sa se usuce, intr-un loc uscat. In cazul in care, de-a lungul folosirii, buretele isi modifica semnificativ consistenta, se intareste, poate fi tinut intr-o solutie cu bicarbonat de sodiu (in proportia de 2 linguri de bicarbonat la 1 litru de apa) timp de 10-30 de minute. Se clateste, apoi, cu apa rece din abundenta. Buretele nu se clateste niciodata cu apa calda! 

SKU 00038-76488067
EAN 4009782151234
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
BURETE NATURAL SILK M, FORSTER'S
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.