Vitamina C Natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 10,49 Lei 20,99 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Vitamina C natural cu catina si amalaki comprimate masticabile - este un produs 100% natural. Vitamina C din ingredientele produsului este retinuta un timp mai lung in organism decat vitamina C sintetica si are o biodisponibilitate mai mare in sange si ficat. Este absorbita mai incet de catre organism si este disponibila astfel mai mult timp. Produsul are un rol important in intarirea imunitatii.

Ingrediente/ comprimat: amalaki (Phyllanthus emblica) - extract cu 17% vitamina C din fructe (300 mg); catina (Hippophae rhamnoides) - extract din fructe (200 mg); ulei esential de lamaie (Citrus limonum)(5 mg); ulei esential de portocal-dulce (Citrus sinensis)(5 mg); indulcitor: zahar compresibil; agent de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: stearat de magneziu vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
Un comprimat furnizeaza 51 mg vitamina C (64% din VNR*).
Doza zilnica furnizata este intre 153mg (192% din VNR) si 459mg (576% din VNR*).
Valoare Nutritionala de Referinta conform Regulamentului UE 1169/2011

Forma de prezentare: 60 comprimate.

Mod de administrare: cate 1 - 3 comprimate de 3 ori pe zi.

Atentionari si precautii: Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de glucide (hidrati de carbon) corespunzator cantitatii de zahar din comprimate (un comprimat contine 620 mg de zahar).
Contraindicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, reducerea oboselii si extenuarii, protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Indicatii si recomadari: Comprimatele masticabile au un gust placut, sunt fara gluten si pot fi consumate si de catre vegani sau vegetarieni, iar datorita ingredientelor naturale, vitamina C din compozitie este disponibila mai mult timp in organism.

SKU 00038-1010038
EAN 6421930322736
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Vitamina C Natural cu Catina si Amalaki, 60 comprimate, Dacia Plant
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.