Ca+Mg+Zn+D3, 40 comprimate, Laboratoarele Remedia

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 16,71 Lei 18,16 Lei
Descriere produs

Compozitie/comprimat filmat: Calciu (carbonat de calciu) – 400 mg, Magneziu (oxid de magenziu) – 150 mg, Zinc (gluconat de zinc) – 10 mg, Vitamina D3 (colecalciferol) – 10 mcg (400UI).

Mod de administrare: Oral, cate un comprimat de 2 ori pe zi, dupa mese.

Descriere produs:

Calciul, magneziul si zincul sunt printre cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman. Calciul si magneziul fac parte din structura sistemului osos si sunt minerale esentiale pentru functionarea sistemului nervos, muscular si cardiocirculator. Aproape intreaga cantitate de calciu din organism se gaseste in oase si dinti. Calciul mentine oasele puternice si dintii sanatosi. Reduce riscul pierderii osoase si al fracturilor. Contribuie la mentinerea ritmului cardiac, la transmiterea normala a impulsurilor nervoase si la functionarea normala a enzimelor digestive. Magneziul contribuie la mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor, la functionarea normala a sistemului muscular si a sistemului cardiovascular, la mentinerea sanatatii psihice. Ajuta la arderea grasimilor si la producerea de energie. Zincul are actiune imunostimulatoare, ajuta la intretinerea sistemelor enzimatice si a celulelor, contribuie la sinteza normala a proteinelor si la formarea colagenului. Regleaza contractibilitatea muschilor, mentine echilibrul acido-bazic in organism, contribuie la functia cognitiva normala. Vitamina D3 contribuie la mentinerea concentratiilor normale de calciu in sange si la absorbtia normala a calciului si fosforului, la mentinerea sanatatii sistemului osos, muscular si a sanatatii dintilor.

Atentionari si precautii: Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra in loc uscat si racoros.

Doza de yuga

Aportul de calciu, magneziu și zinc din supliment previne tulburările asociate deficientei acestor minerale, asigura o rezistenta sporita a organismului în conditii de stres, suprasolicitare fizica și mentala. Datorita efectelor imunostimulatoare, creste capacitatea de rezistenta a organismului la actiunea factorilor patogeni.

SKU 00038-1013824
EAN 5944747005766
Brand Laboratoarele Remedia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ca+Mg+Zn+D3, 40 comprimate, Laboratoarele Remedia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.