Cafea decofeinizata, BIO, 250g, Salomoni

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 41,52 Lei 49,70 Lei
Descriere produs

Cafeaua decofeinizata Salomoni este o cafea Arabica dulce, cu cofeina extrasa prin metode naturale, cu vapori de apa. Prin decofeinizare, gustul cafelei devine mai putin intens, ceea ce reprezinta chiar un avantaj din perspectiva persoanelor care nu agreeaza gustul amar al cafelei.
Cafeaua se recomanda a fi bauta intr-o forma cat mai pura, neagra, cu o concentratie medie, fara zahar si lapte adaugat.
Cafeaua decofeinizata este alegerea celor care sufera de afectiuni ce nu le permit sa consume cafea obisnuita, fie de cei care vor sa isi suplimenteze numarul de cafele consumate zilnic, fara insa sa isi puna sanatatea in pericol din cauza cofeinei in exces.
In societatea moderna, cafeaua reprezinta principala sursa de antioxidanti, chiar daca este decofeinizata. Acest tip de cafea reduce riscul de diabet de tip 2 si are un efect protector asupra ficatului.

Ingrediente 100% naturale:
cafea* Arabica decofeinizata, continut maxim de cofeina 0,10%.
*din culturi certificate ecologic IT BIO 009, agricultura non UE

Cafeaua BIO 100% Arabica Salomoni痴 provine de la mici cultivatori locali din regiuni ale Americii Centrale, unde indienii reprezinta una din culturile care inca isi pastreaza traditiile, zonele acestea aflandu-se la altitudini de 1200-2000 m. Sunt folosite numeroase tehnici pentru a imbunatati in mod natural fertilitatea solului. Rezultatul este o productie crescuta care pastreaza caracteristicile naturale intr-un echilibru perfect. Scopul BIO PROJECT este sa sustina productia BIO pentru a proteja ecosistemul.

Mod de preparare:
in espressor traditional (moka), filtru de cafea, ibric sau espressor.

Produs: in Italia

 
Doza de yuga

Savurand cafeaua decofeinizata BIO Salomoni, pe langa faptul ca beneficiati de o sursa importanta de antioxidanti, acest tip de cafea va ajuta sa reduceti riscul de diabet de tip 2 si are un efect protector asupra ficatului.
Indicatii si recomandari: Este alegerea potrivita pentru cei care sufera de afectiuni ce nu le permit sa consume cafea obisnuita, dar si pentru cei care vor sa isi suplimenteze numarul de cafele consumate zilnic, fara insa sa isi puna sanatatea in pericol din cauza cofeinei in exces. Cafeaua se recomanda a fi bauta intr-o forma cat mai pura, neagra, cu o concentratie medie, fara zahar si lapte adaugat.

SKU 00068-1005699
Brand N/A
EAN 8025658020189
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cafea decofeinizata, BIO, 250g, Salomoni
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.