Calciu+Vitamina D3, 600 mg + 3mcg, 90 tablete, Adams Vision

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 15,92 Lei 17,49 Lei
Descriere produs

Calciul in cantitate suficienta inseamna sanatatea dintilor si a oaselor, formand structura acestora. Asigura functionarea optima a sistemului cardiovascular, in special bataile regulate ale inimii. Contribuie la transmiterea impulsului nervos si la metabolizarea fierului. S-a constatat ca marirea dozei zilnice de calciu atenueaza durerile menstruale si ca ajuta la prevenirea reactiilor alergice.

Beneficii: Oase puternice. Dinti sanatosi. Reduce durerile menstruale. Sistem cardiovascular sanatos. Metabolism rapid.
Acest supliment este necesar pentru o buna functionare a nervilor, celulelor, oaselor si muschilor. Calciul joaca un rol important in corpul uman iar Vitamina D ajuta absorbtia calciului.

Combinatia de Calciu+Vitamina D3 este folosit in special pentru prevenirea si tratarea deficientei de calciu. Este benefic in tratarea osteoporozei, hipotiroidismului, si alte afectiuni ale oaselor. Este benefic si persoanelor care pot suferi de pierderi de calciu, precum femeile insarcinate sa care alapteaza.

Compozitie: 

Ingrediente/ tableta Cantitate VNR*
Calciu (din carbonat de calciu) 600 mg 75%
Vitamina D3 (colecalciferol) 3.12 mcg 63%

*(VNR) Valori Nutritionale de Referinta  cf.  Reg. 1169/2011

Ingrediente: carbonat de calciu, agenti de incarcare (amidon din porumb, celuloza microcristaina), antiaglomeranti (croscarmeloza sodica, stearat de magneziu), carboximetilceluloza (agent de vascozitate), colecalciferol (Vitamina D), invelis (hipromeloza, alcool polivinilic).

Mod de administrare: Adulti: 1-3 tablete pe zi; copii peste 5 ani: 1 tableta pe zi, dupa o masa principala. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Atentionari si precautii: Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Consultati medicul inainte de a folosi acest produs, in cazul in care sunteti  insarcinata sau daca alaptati. Produsul este ambalat in unitati de productie unde se proceseaza produse cu potential alergenic: faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune, seminte de susan.

Tara de origine: Maria Britanie

Doza de yuga

Doza de yuga: Acest supliment are un rol esential in mentinerea sanatatii organismului il detine cel mai abundent mineral – calciul. Doza zilnica de calciu asigura nu doar buna functionare a organismului, ci ajuta si la mentinerea greutatii si imbunatateste starea de sanatate. Vitamina D ajuta la absorbtia optima a calciului in organism, suplimentele de calciu asimilandu-se doar daca se asigura si un aport suficient de vitamina D.

Indicatii si recomandari: Celor care sufera de hipoglicemii frecvente sau insomnii, li se recomanda cresterea dozei de calciu. Mai mult, calciul este un element-cheie in cura de slabit, pentru ca acesta inhiba o anumita substanta ce face parte din grupul vitaminei D, care provoaca depunerea grasimilor si incetineste metabolizarea lipidelor. Aportul crescut de calciu ajuta, asadar, la blocarea efectelor acestei substante si in plus creste metabolismul.

SKU 00038-1027574
EAN 6424842002611
Brand Adams Vision
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Calciu+Vitamina D3, 600 mg + 3mcg, 90 tablete, Adams Vision
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.