Apa de protectie solara Hydra cu SPF 30+ Capital Soleil, 200ml, Vichy

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

84,99 Lei
Descriere produs

Mod de utilizare

Inainte de expunerea la soare, pentru a va asigura o protectie optima, agitati puternic, aplicati cu generozitate si acoperiti cu o miscare rotativa tot corpul. Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, in special dupa inot, transpiratie sau utilizarea prosopului.

Ingrediente

aqua / water, homosalate, dicaprylyl ether, dicaprylyl carbonate, octocrylene, ethylhexyl salicylate, butyl methoxydibenzoylmethane, glycerin, alcohol denat. , ethylhexyl triazone, diisopropyl sebacate, propanediol, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, phenylbenzimidazole sulfonic acid, caprylyl glycol, disodium edta, hydrolyzed hyaluronic acid, phenoxyethanol, poly c10-30 alkyl acrylate, terephthalylidene dicamphor sulfonic acid, tocopherol, triethanolamine, parfum / fragrance.

Precautii

Nu pulverizati direct pe fata, intindeti pe palme inainte de aplicare. Evitati zona ochilor. In caz de contact cu ochii, clatiti-le imediat si bine. O cantitate insuficient aplicata a produsului reduce nivelul de protectie.

Prezentare

200 ml

Doza de yuga

Doza de yuga: Pentru hidratare si luminozitate. Apa de protectie solara cu un spectru larg de filtre si o textura reconfortanta. Formula inovatare, hipoalergenica, cu protectie ridicata.

Indicatii si recomandari: Inainte de expunerea la soare, pentru a va asigura o protectie optima, agitati puternic, aplicati cu generozitate si acoperiti cu o miscare rotativa tot corpul. Reaplicati frecvent pentru a mentine protectia, in special dupa inot, transpiratie sau utilizarea prosopului.

 

SKU 00038-1036375
EAN 3337875585187
Brand Vichy
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Apa de protectie solara Hydra cu SPF 30+ Capital Soleil, 200ml, Vichy
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.