Ceai antigripol,40plicuri, ALEVIA

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,01 Lei 12,10 Lei
Descriere produs

Lemnul-dulce este o planta din familia leguminoaselor, cunoscut inca de pe vremea egiptenilor. In scop medicinal se recolteaza radacinile care contin saponine triterpenice, dintre care cea mai importanta este glicirizina. Ajuta la fluidizarea secretiilor bronsice si la protejarea mucoaselor cailor respiratorii superioare. Contribuie la functionarea normala a sistemului respirator si imunitar al organismului. Ajuta digestia, mentinand sanatatea mucoasei stomacului si a intestinului subtire. Sprijina functionarea normala a sistemului nervos.

Socul este un gen de planta care parte din familia Adoxaceae iar in scop medicinal, de la soc se recolteaza florile si fructele. Preparatele din flori de soc au actiune diuretica, emolienta, antireumatica, antinevralgica, iar fructele au o actiune laxativa si antinevralgica. Sustine pregatirea organismului pentru sezonul rece. Are actiune relaxanta asupra sistemului nervos central. Stimuleaza activitatea rinichilor, marind diureza.

Teiul este un arbore mare nativ zonelor temperate ale emisferei nordice iar in scop medicinal se folosesc florile si frunzele, dar si scoarta. Florile de tei contin flavonoizi, taninuri, vitamine, substante triterpenice, iar scoarta contine polifenoli si heterozide cumarinice. Sustine relaxarea organismului si un somn odihnitor. Sustine capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante. Are efect benefic in sezonul rece. Sustine functionarea normala a sistemului respirator prin fluidificarea secretiilor bronsice si eliminarea normala a acestora. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente: Radacini de Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) 18,57%, flori de Soc (Sambucus nigra) 15%, flori de Tei (Tilia tomentosa) 12%, flori de Musetel (Matricaria chamomilla) 7,58%, parti aeriene de Echinacea (Echinacea purpurea) 7,57%, fructe de Catina (Hippophae rhamnoides) 7,57%, parti aeriene de Cimbrisor (Thymus serpyllum) 7,57%, parti aeriene de Sovarv (Origanum vulgare) 7,57%, flori de Lumanarica (Verbascum sp.) 7,57%, radacini de Ghimbir (Zingiber officinale) 5%, fructe de Anason (Pimpinella anisum) 4%.

Atentionari si precautii:

Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

A se consuma inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Partenerul perfect pentru functionarea normala a sistemului imunitar si in reducerea manifestarilor asociate racelii.

Indicatii si recomandari: 1 pliculet/cana, se infuzeaza 3 – 5 minute.

SKU 00038-1008345
EAN 6423602002465
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai antigripol,40plicuri, ALEVIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.