Ceai busuioc, 50gr, Adnatura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,00 Lei 3,99 Lei
Descriere produs

Partile aeriene cu frunze tinere ale plantei de busuioc - Ocimum Basilicum.
Uleiul volatil din busuioc contine linalol, eucaliptol, eugenol, estragol, camfor, anetol, taninuri si saponozide triterpenice.

Actiune: Antiseptica, carminativa, galactogoga, antiemetica, diuretica, antiinflamatoare, antifungica, febrifuga.
Studii recente au aratat ca in compozitia busuiocului intra mai multe substante cetonice care au o actiune directa asupra celulelor hepatice. Prin consumul de ceaiuri de busuioc si chiar de busuioc verde sau uscat - ca si condiment in preparatele culinare, celulele hepatice sunt stimulate sa produca o cantitate mai mare de enzime, ajutand astfel la o mai buna functionare a ficatului.

Mod de administrare:
Intern: infuzie-peste o lingurita cu planta se toarna 250 ml apa clocotita. Vasul se acopera si se lasa in repaos 10-15 minute, dupa care se strecoara. Se bea caldut si neindulcit, cate 3 cani cu ceai pe zi, intre de mesele principale.

Atentionari si precautiuni:
La persoanele cu sensibilitate alergica deosebita poate produce reactii alergice de intensitate variata. Nu se va administra copiilor sub 3 ani si femeilor gravide (poate provoca varsaturi). A se evita supradozarea.
Acest produs este un supliment alimentar.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata.
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
A nu se depasi doza zilnica recomandata.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Prin consumul de ceaiuri de busuioc si chiar de busuioc verde sau uscat - ca si condiment in preparatele culinare, celulele hepatice sunt stimulate sa produca o cantitate mai mare de enzime, ajutand astfel la o mai buna functionare a ficatului.

Indicatii si recomandari: stimularea digestiei, meteorism abdominal, colici abdominale (balonari, senzatie de voma), aerofagie, anorexie, ulcer gastric sau duodenal, colite de fermentatie, diaree, gripa, raceli, bronsite, cefalee, infectii urinare.

SKU 00038-1013192
EAN 6422875000468
Brand AdNatura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai busuioc, 50gr, Adnatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.