Ceai chimion fructe, 50gr, Adnatura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,99 Lei 4,99 Lei
Descriere produs

 

Chimionul (Cuminum cyminum) este o planta bienara din familia Apiaceae, raspandita din estul Marii Mediterane pana in estul Indiei. De la chimion se folosesc semintele uscate ca atare sau macinate care contin o cantitate considerabila de fier. Chimionul sustine functia digestiva si contribuie la functionarea normala a sistemului respirator.

Mod de utilizare: UZ INTERN: Infuzie din 1 lingurita de planta la 1 cana cu apa clocotita, se lasa acoperit 5 – 7 minute. Se recomanda 2 – 3 cani / zi.


Ingrediente: Chimion (Carum carvi) 100%.

Prezentare: 50 gr

Atentionari si precautii: A sa pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Ceaiul de chimion este utilizat pentru reducerea balonarii, sustine functia digestiva si functionarea normala a sistemului respirator.

Indicatii si recomandari: Este recomandat ca adjuvant in reducerea spasmelor intestinale, colicilor, balonarii, anorexiei, meteorismului abdominal, flatulenta, gaze intestinale, inapetenta, paraziti intestinali, bronsite.

SKU 00038-1013193
Brand AdNatura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai chimion fructe, 50gr, Adnatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.