Ceai colesterol, 50g, FARES

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,82 Lei 8,04 Lei
Descriere produs

Ceaiul verde este un tip de ceai obtinut din frunzele nefermentate de arbust asiatic sempervirescent, extrem de cultivat in Extremul Orient, Argentina, China, India, Pakistan si Rusia , iar datorita alcaloizilor continuti acesta ofera organismului efecte stimulante, iar L-teanina din compozitia sa detine efecte calmante asupra sistemului nervos.

De asemenea are un efect imediat revigorant, conferind organismului o stare de bine, avand un puternic efect antioxidant, astfel intarziind procesul de imbatranire. Ajuta la mentinerea siluetei dorite, prin scaderea acumularilor de tesut adipos si favorizarea senzatiei de satietate.

Papadia este o planta perena ierboasa iar in scop teraputic se recolteaza radacina si frunzele care sunt bogate in fructoza, insulina, acizi fenolici, steroli, potasiu si flavoniode. Sustine sanatatea sistemului digesiv si hepatobiliar si ajuta la eliminarea produsilor toxici din organism.

Macesul este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali care contine acid ascorbic, adica vitamina C, dar si cantitati importante de carotenoizi, precursori ai vitaminei, vitamine B1, B2, PP si K. Sustine sanatatea tractului respirator, calmant pentru gat si caile respiratorii. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala dar si la capacitatea organismului de adaptare la situatiile stresante.

Ingrediente: frunze de ceai-verde (Camellia sinensis) 18%, parti aeriene de papadie (Taraxacum officinale) 18%, fructe de maces (Rosa canina) 18%, parti aeriene de urzica (Urtica dioica) 18%, parti aeriene de coada-calului (Equisetum arvense) 18%, parti aeriene de sulfina (Melilotus officinalis) 10%.


Atentionari si precautii:

Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

A se consuma inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Partenerul perfect in normalizarea colesterolului.

Indicatii si recomandari: Infuzie din 1 – 2 lingurite de plante la 200ml apa clocotita, se acopera si se lasa 5 – 7 minute. Recomandat 3 – 4 cani pe zi. Cura dureaza 6 – 8 saptamani.

SKU 00038-1014768
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

89%

5

4

3

2

11%

1
Scor total
922 recenzii
4.56
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai colesterol, 50g, FARES
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.