Ceai cu goji si fructe de padure, 20 plicuri, Fares

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

4,99 Lei
Descriere produs

O infuzie plina de vitalitate: fructe de padure savuroase, completate cu fructe acrisoare de goji. 

Mod de utilizare: Preparare: peste un plic se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10 minute. 

Ingrediente:  

Flori de hibiscus, amestec de fructe de padure in proportie variabila min. 23% (macese, afine, coacaze), fructe de coriandru, mere, arome, fructe de goji 1%. 

Atentionari si precautii: a se pastra intr-un loc uscat si racoros,ferit de razele soarelui chiar dupa deschidere 

Doza de yuga

Doza de yuga: Hibiscus este un gen de plante cu flori din familia nalbei, Malvaceae, cuprinzand cateva sute de specii (plante erbacee anuale sau perene, arbori sau arbusti) originare din regiunile calde temperate, subtropicale si tropicale din intreaga lume, renumite pentru florile lor mari, spectaculoase. Sunt cunoscute in mod obisnuit ca „hibiscus” sau mai rar ca nalba de trandafir, hibiscus rezistent, trandafir de sharon si hibiscus tropical. Ceaiul facut din flori de hibiscus este servit atat cald, cat si rece, fiind renumit pentru culoarea sa rosie, aroma acidulata si continutul de vitamina C. 

Goji sau wolfberry, este fructul a doua specii strans inrudite din familia Solanaceae, Lycium barbarum sau Lycium chinense. Fructele lor sunt similare, dar se pot distinge prin diferente de gust si continut de zahar. Ambele sunt originare din Asia si sunt folosite in bucataria traditionala asiatica si in medicina traditionala chineza, coreeana, vietnameza si japoneza, cel putin din secolul al III-lea d.Hr. 

Indicatii si recomandari: a se consuma de preferinta pana la data trecuta pe ambalaj 

SKU 00038-1017102
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai cu goji si fructe de padure, 20 plicuri, Fares
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.