Ceai de fructe cu visine salbatice, 50g, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

13,50 Lei
Descriere produs

Marul (Malus communis) este un fruct ce are continut mare de vitamina A, vitamina C si complexul B. Favorizeaza senzatia de satietate, mentinand un apetit normal. Mentine sanatatea sistemului digestiv. Accelereaza tranzitul grasimilor prin sistemul digestiv. Asigura tranzitul corect al bolului alimentar. Ajuta in constipatie sau in scaune neregulate. Are un efect tonifiant si energizant.
Socul (Sambucus) sustine pregatirea organismului pentru sezonul rece. Are actiune relaxanta asupra sistemului nervos central. Stimuleaza activitatea rinichilor, marind diureza.
Hibiscusul mentine tensiunea arteriala in limite normale. Sustine sanatatea aparatului respirator. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare: 1-2 cani pe zi, se fierbe apa, se lasa la racit 1 minut apoi se toarna peste 2 lingurite de ceai. Timp de infuzie: 8-10 minute .

Ingrediente: Fructe de Soc (Sambucus nigra) 18,5%, Struguri (Vitis vinifera) 14,8%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 15,7%, Mere (Malus domestica) 21,3%, frunze de Rooibos (Aspalathus linearis) 9,3%, Sfecla (Beta vulgaris) 7,4%, Visine (Prunus cerasus) 4,6%, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 3,7%, flori de Trandafir (Rosa sp.) 1,9%, aroma de visine 2,8%.

Atentionari si precautii: A sa astra la loc uscat, ferit de lumina si caldura.Contraindicat persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Mixul de visine salbatice, hibiscus, mar si soc energizeaza organismul. Este un ceai pentru relaxare si rasfat.

Indicatii si recomandari: Ceaiul reprezinta un melanj de fructe aromate cu gust de visine salbatice, un amestec surprinzator si rafinat de fructe, eflorescente si boabe. Sunt alese cele mai bune fructe, pentru un ceai cu o aroma seducatoare, care improspateaza si alina simturile.

SKU 00038-1008366
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai de fructe cu visine salbatice, 50g, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.