Ceai Fructe De Padure, 20 plicuri, Adnatura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 4,18 Lei 4,40 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Ceai aromatizat cu hibiscus, ginseng siberian radacina, stevie dulce, fructe 50% (amestec in proportie variabila din: macese, coriandru, afin, aronia, catina, fenicul, mar, merisor), foarte bun pentru orice perioada. 

Recomandari:

 

Pentru combaterea asteniei, pentru vitaminizarea si mineralizarea organismului, pentru mentinerea sanatatii organismului si pentru protejarea organismului impotriva stresului oxidativ, pentru reglarea digestiei si inlaturarea spasmelor, pentru mentinerea sanatarii cailor respiratorii si adaptarea organismului la factorii externi de mediu, pentru functionarea optima a sistemului imunitar.

Ingrediente: hibiscus, ginseng siberian radacina, stevie dulce, fructe 50% (amestec in proportie variabila din: macese, coriandru, afin, aronia, catina, fenicul, mar, merisor).

*100%Natural.

 

Tara origine: Romania

Cantitate: 20 de plicuri

Mod de preparare: Peste 1-2 pliculete de ceai se toarna 250ml de apa clocotita. Se lasa la infuzat 10-15 minute. Se poate adauga o ligurita cu suc de lamaie, dupa care se consuma.

Administrare: se beau 2-3 cani pe zi

Atentionari: 
La dozele si modul de utilizare recomandate nu se cunosc efecte adverse, exceptie putand face unele persoane alergice la oricare dintre ingrediente.

 

Doza de yuga

Doza de Yuga:

Ceai aromatizat cu hibiscus, ginseng siberian radacina, stevie dulce, fructe 50% (amestec in proportie variabila din: macese, coriandru, afin, aronia, catina, fenicul, mar, merisor), Adnatura, mineralizeaza si vitalizeaza organismul in orice perioada din an. Foarte bun impotriva stresului, mentine imunitatea la nivel optim, inlatureaza spasmele si regleaza digestia.

SKU 00038-1013208
Brand AdNatura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai Fructe De Padure, 20 plicuri, Adnatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.