Ceai galbenele flori, 20 plicuri, Adnatura

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,50 Lei 4,99 Lei
Descriere produs

Florile sunt grupate in antodii terminale (20-50 pe o tufa); acestea au pe margine flori ligulate 15-40 la populatiile locale, 60-500 la soiuri cu inflorescente invoalte („batute") - „Ball's Master-price" si „Gigant Pacific" - care au si avantajul de a avea aceste flori ligulate de culoare galbena-portocalie (cele de culoare galbena-deschis nu sunt admise);in centru se gasesc flori tubuloase.

In terapii medicinale, galbenelele se utilizeaza sub forma de infuzie, pentru uz intern in primul rand - tinta fiind ulcerul si gastritele. Preparatele fitoterapeutice din galbenele sunt utile in tulburarile de ciclu menstrual, in afectiunile hepatice si afectiunile biliare. Principiile active din galbenele se preteaza pentru tratarea locala a plagilor de diverse origini, a intepaturilor de insecte, a degeraturilor si arsurilor, a infectiilor localizate ale pielii, a plagilor care se vindeca greu - plagile atone -, in terapia acneei precum si pentru ameliorarea tenurilor uscate. Extractul din galbenele este folosit in tratamentul pe cale naturala al giardiozei, iar dupa unii autori este util ca adjuvant in tratamentul ulcerului gastric si ulcerului duodenal.


Ingrediante: Flori de galbenele – Flos Calendulae.
ntern: gastrita hiperacida, ulcer gastroduodenal, diskinezie biliara, dismenoree, amenoree, oligomenoree.

Mod de utilizare:
Intern: infuzie din 1-2 plicuri la o cana cu apa clocotita. Se lasa acoperit 10-15 minute. Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi. O cura obisnuita dureaza 6-8 saptamani.
Extern: infuzie din 3 plicuri la un litru de apa clocotita, se foloseste pentru spalaturi locale, comprese, spalaturi vaginale.

Prezentare: 20 plicuri

Doza de yuga

Doza de yuga: Cicatrizant, antiinflamator, dezinfectant, coleretic-colagog, emenagog, antispastic, antiseptic, antimicotic, antiviral, antitumoral.

SKU 00038-1013213
EAN 6422875020015
Brand AdNatura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai galbenele flori, 20 plicuri, Adnatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.