Ceai de ghimbir, ECO, 100g, SONNENTOR

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 18,52 Lei 19,40 Lei
Descriere produs

Ghimbirul este o planta erbacee aromata cu numeroase proprietati terapeutice, dar mai ales un ajutor de nadejde in combaterea afectinilor respiratorii.

Ghimbirul este folosit datorita actiunilor sale stimulente, tonice si energizante. Este util persoanelor cu circulatie periferica deficitara. Prin stimularea metabolismului, aceasta planta ajuta la eliminarea toxinelor, precum si la intensificarea arderii grasimilor. Ghimbirul este util persoanelor deprimate, fara pofta de viata, lente, letargice, aducand tonus, energie si optimism.Ghimbirul este recomandat ca adjuvant in tratamentul a numeroase afectiuni: sensibilitate la frig, dureri de gat, guturai, astm, gripa in faza incipienta, reumatism, rau de masina, rau de miscare, rau de inaltime, senzatie de voma persistenta, tulburari de apetit, digestie dificila, indigestie, gastrita hipoacida, astenie fizica si psihica, convalescenta, balonare, frigiditate.

Ghimbirul contine ulei volatil (predominen tzingiberol) si compusi fenolici (gingeroli). Are efect antiemetic si antivertiginos, inhiband zona chemoreceptoare declansatoare a vomei si centrul vomei. La nivelul aparatului digestiv este coleretic si colecistochinetic, favorizand secretia bilei si motilitatea vezicii biliare.

Ingrediente: 100% ghimbir ecologic.

Cantitate: 100 g.

Mod de administrare: Puneti o lingura de ceai in 200ml de apa rece, lasati sa fiarba un minut. Se lasa in repaus 10-15 minute, apoi se strecoara, se bea ca atare sau se indulceste dupa preferinte.

Atentionari si precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros si a se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Fie la locul de munca, in timpul liber sau in sanul familiei – acest ceai viu si echilibrat, este deosebit de popular fiind foarte usor de digerat, un companion fin pe tot parcursul zilei.

Contraindicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

SKU 00038-1006891
Brand SONNENTOR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai de ghimbir, ECO, 100g, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.