Ceai laxatin, 20 plicuri, Alevia

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 5,99 Lei 6,49 Lei
Descriere produs

Ceaiul Laxatin contine ingrediente naturale, de cea mai buna calitate, promoveaza un stil de viata sanatos si echilibrat prin amestecul de plante si ierburi medicinale, imbunatateste tranzitului intestinal și ajuta la eliminarea gazelor intestinale.

Ingrediente produs: frunze de senna (Cassia angustifolia) 35%, scoarta de crusin (Rhamnus frangula) 30%, radacini de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) 25%, fructe de anason (Pimpinella anisum) 10%.

Atentionari si recomandari: Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.

 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Senna (Cassia angustifolia) este o planta erbacee care apartine familiei Fabaceae. In scop terapeutic se recolteaza fructele si frunzele care au proprietati detoxifiante, purificatoare, laxative si purgative. Contribuie la functionarea normala a tranzitului intestinal. Crusinul (Rhamnus frangula) este un arbust raspandit in intreaga Europa. De la crusin se recolteaza, in scop medicinal, scoarta ramurilor tinere care contine glicozide antrachinonice, ca de exemplu glucofrangulozida si frangulozida. Sustine tranzitul intestinal normal. Asigura o evacuare intestinala care nu produce crampe. Ajuta la tranzitul intestinal incetinit. Calmeaza balonarile si disconfortul abdominal asociat constipatiei. Lemnul dulce este o planta din familia leguminoaselor, cunoscut inca de pe vremea egiptenilor. In scop medicinal se recolteaza radacinile care contin saponine triterpenice, dintre care cea mai importanta este glicirizina. Ajuta la fluidizarea secretiilor bronsice si la protejarea mucoaselor cailor respiratorii superioare.

Indicatii si recomandari:

Infuzie din 1 plic la 1 cana cu apa clocotita, se lasa acoperit 3 – 5 minute.

 

SKU 00038-1012340
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai laxatin, 20 plicuri, Alevia
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.