Ceai laxativ, 50gr, Fares

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

6,99 Lei
Descriere produs

Ingrediente

frunze de senna (Sennae folium), scoarta de crusin (Frangulae cortex), radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix), fructe de marar (Anethi fructus), fructe de anason (Anisi fructus).

Efect: plantele din compozitia acestui ceai au efect laxativ, carminativ (favorizeaza eliminarea gazelor intestinale), antispastic, cresc peristaltismul intestinal. Efectul purgativ se datoreaza continutului bogat in antrachinone al frunzelor de senna si al scoartei de crusin, care stimuleaza direct mucoasa intestinala, cresc motilitatea, inhiba absorbtia de apa si electroliti, reducand astfel consistenta scaunului. Lemnul dulce este laxativ si antispastic, potentand actiunea compusilor antrachinonici prin glicirizina. Fructele de marar si anason au o puternica actiune anticolitica si carminativa, eliminand eventualele balonari sau dureri colicative asociate constipatiei.

Contraindicatii

Nu se administreaza in caz de ulcer gastric si duodenal, enterocolite acute si cronice.

Nu se indica administrarea la copii sub 12 ani.

Sarcina si alaptare

Acest ceai nu este indicat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza.

Efecte secundare si interactiuni: la dozele recomandate nu se cunosc.

Preparare: peste 1-2 lingurite amestec de plante se toarna 200 ml apa clocotita si se lasa 10-15 minute acoperit, apoi se strecoara.

Intrebuintare

Copii peste 12 ani si adulti: in functie de gradul de constipatie, se beau 1-2 cani cu ceai pe zi, preferabil dupa-amiaza si seara. Se recomanda indulcirea cu miere de albine.

Durata unei cure obisnuite este de 6-8 saptamani, urmata de o pauza de 2-3 saptamani, sau conform recomandarii medicului.

Asocieri recomandate: pentru imbunatatirea tranzitului intestinal, ceaiul Laxativ-D50/D76 se poate administra alternativ cu complexul Curatarea colonului-D92, complexul Curatarea organismului-P128, sau cu capsule Laxativ Forte-D85, ceai Curatarea colonului-D82/D83, ceai Crusin cu lemn dulce-D81, ceai Hemorlax-D52/53, ceai Tranzit rapid, sirop Laxativ-D69, ulei de Ricin cu sena si menta.

 

Doza de yuga

Doza de yuga: Contribuie la echilibrarea unui tranzit intestinal lent, facilitand o eliminare usoara.

Indicatii si recomandari: Constipatie, calmarea colicilor si a spasmelor abdominale.

SKU 00038-1015372
Brand Fares
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai laxativ, 50gr, Fares
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.