Ceai pentru fiere si rinichi, 50g, ALEVIA

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 8,49 Lei 8,99 Lei
Descriere produs

Coada soricelului este o planta erbacee din familia Asteraceae, originara din Europa si din vestul Asiei. Este bogata in tanin, ulei volatil, flavone, acid cafeic si clorogenic, compusi azotati cu actiune imunomodulatoare. Sustine functia digestiva si regleaza motilitatea gastrointestinala ajutand la eliminarea gazelor. Sustine circulatia venoasa. Contribuie la functionarea normala a ciclului menstrual.

Menta este o planta aromata din familia Lamiaceae. Frunzele de menta contin uleiuri volatile, substante polifenolice, taninuri, flavonoizi si principii amare. Aceasta este folosita in medicina, cosmetica, aromaterapie, dar si in alimentatie. Sustine sanatatea sistemului digestiv si tranzitul intestinal normal. Ajuta la inlaturarea depunerilor de mucus pe peretii intestinelor. Reduce intensitatea afectiunilor respiratorii. Reduce frecventa si intensitatea durerilor de cap. Reduce eritemul si pruritul asociate intepaturilor de insecte.

Musetelul este o planta erbacee medicinala din familia Asteraceae. De la musetel se recolteaza florile care contin matricarina si matricina, flavonoizi, glucozide, fitosteroli si acizi grasi. Acesta este recunoscut pentru actiunea antispastica, antiinflamatorie, carminativa si antialergica. Sustine o digestie sanatoasa, sanatatea stomacului si buna functionare a intestinelor. Contribuie la diminuarea stresului si are efect pozitiv pentru relaxare si calmare. Sustine capacitatea de rezistenta a organismului la conditii de suprasolicitare fizica si intelectuala. Stimuleaza mentinerea unui somn sanatos. Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Ingrediente: Parti aeriene de Coada-soricelului (Achillea millefolium) 35%, frunze de Menta (Mentha piperita) 25%, flori de Musetel (Matricaria chamomilla) 25%, parti aeriene de Troscot (Polygonum aviculare) 15%.

Atentionari si precautii:

Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

A se consuma inainte de sfarsitul perioadei inscrise pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Extractele de coada-soricelului, menta si musetel ajuta la prevenirea formarii pietrelor de la fiere si rinichi.

Indicatii si recomandari: Timp infuzare: max. 10 minute.Temperatura apei: 100°C. Recomandat 3 cani pe zi. Durata unei cure este de 2-3 luni sau conform recomandarii medicului.

SKU 00038-1008438
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai pentru fiere si rinichi, 50g, ALEVIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.