Ceai trei frati patati, 20 plicuri, AdNatura

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 4,94 Lei 5,49 Lei
Descriere produs

Descriere produs:

Ceaiul de trei-frati-patati purifica organismul datorita lactonelor, sesquiterpenelor, polifenolilor si ulei volatil, prezente in aceasta planta.

Planta de trei frati are actiune expectoranta, diuretica, stimuleaza activitatea rinichilor, este un bun regenerant dermic, cu puternica actiune depurativa.

Planta este recomandata in pentru afectiuni alergice, boli de piele, afectiuni respiratorii, afectiuni urinare, boli febrile, boli reumatice, constipatie, intoxicatii diverse, boli hepatice, deficiente imune. 

Pentru uz extern, compresele, gargara, infuzia cu aceasta planta ajuta la vindecarea ranilor, plagilor, a furunculozelor, aftelor, stomatitelor, leucoreei, rinoreei etc.

 

Ingrediente: partea superioara a plantei Viola Tricolor L., fam. Violaceae, care contine flavone, mucilagii, carotenoide, saponozide, compusi silicilici, alcaloizi, antociani, tanin, ulei volatil, vitaminele C si A.

Cantitate: 20 plicuri, 50 grame/cutie

Mod de utilizare:

 

- infuzia - se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 10- 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 minute inainte de mese.

-intern - se beau 2-4 cani cu ceai pe zi, dintre care una dimineata, pe stomacul gol

-extern - infuzie concentrata din 10-15% planta, se pun comprese locale.

Recomandari: A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj. A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet.

Atentionari: In caz de supradozaj pot aparea reactii alergice cum ar fi, varsaturi, diaree, stari de greata, inapetenta, rar iritatii ale pielii.

 

 

Doza de yuga

Doza de Yuga:

Ceaiul de trei-frati-patati purifica organismul datorita lactonelor, sesquiterpenelor, polifenolilor si ulei volatil, proprietati ale plantei.

Ceaiul trei-frati-patati are actiune expectoranta, diuretica, stimuleaza activitatea rinichilor, este un bun regenerant dermic, cu puternica actiune depurativa.

SKU 00038-1014233
Brand AdNatura
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai trei frati patati, 20 plicuri, AdNatura
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.