Ceai verde Sencha ECO, 70gr, Sonnentor

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,59 Lei 17,52 Lei
Descriere produs

Ceai verde Sencha ECO, 70gr, Sonnentor

Sencha este este cel mai popular ceai din Japonia si productia acestuia reprezinta 80% din totalul productiei de ceai din Tara Soarelui Rasare. Japonezii iubesc Sencha pentru aroma „ascutita”, usor astringenta, florala si pentru beneficiile aduse sanatatii (are o concentratie foarte mare de antioxidanti si polifenoli). Cand vorbesc despre ceaiul Sencha, japonezii vorbesc despre armonia dintre dulceata, astringenta, tarie si delicatete.

Mod de utilizare: Pune o lingurita de ceai verde in 250 ml apa la temperatura de 80ºC si lasa la infuzat 1-2 minute.

Ingrediente: 100% Ceai verde Sencha Ecologic

Prezentare: 70gr

Atentionari si precautii: Pe termen lung sau in doze mari ceaiul verde poate avea o serie de efecte secundare, mare parte dintre ele fiind provocate de nivelul mare de cafeina pe care-l contine planta. Printre reactiile cel mai des intalnite sunt: dureri de cap, stari de nervozitate, insomnia, stari de voma, diaree, palpitatii cardiace, ameteala, stari de confuzie.

De asemenea, ceaiul verde poate afecta nivelul de fier din sange. Pentru a nu ajunge la un dezechilibru in organism, este de preferat sa consumati ceai verde intre mese.

Persoanele care sufera de tulburari de somn, cele cu probleme cardiace grave si bolnavii aflati sub tratament psihotrop trebuie sa ceara acordul medicului inainte sa consume ceai verde. Si cei cu tulburari ale somnului trebuie sa il consume cu moderatie, in timp ce femeile insarcinate si persoanele cu afectiuni renale sau ulcer ar trebui sa il evite.

Doza de yuga

Doza de yuga:  Sencha este o specialitate de ceai ce se remarca prin aroma echilibrata dintre gustul dulce si cel astringent, parfumul proaspat, precum si prin culoarea auriu – verzuie, deosebita fata de cea a altor ceaiuri verzi. Ceaiul Sencha a fost preluat de catre japonezi, pentru care este cel mai frecvent consumat tip de ceai verde, de la chinezi in secolul al XVII-lea. In limba japoneza, Sencha inseamna chiar “infuzie de ceai”.

Indicatii si recomandari: Sencha este un ceai cu actiune moderata de stimulare care ne creste puterea de concentrare si ne relaxeaza in acelasi timp. Este perfect pentru a fi servit dimineata datorita nivelului de cofeina ce ne ofera energie in mod natural.

SKU 00038-1007156
Brand SONNENTOR
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Ceai verde Sencha ECO, 70gr, Sonnentor
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.