Cicatridina, 10 ovule, Farma Derma

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

65,49 Lei
Descriere produs

Descriere
Ovulele vaginale Cicatridina, bazate pe actiunea acidului hialuronic, extractelor de Centella asiatica, ulei de galbenele, ulei aloe vera, ulei din arbore de ceai, gliceridelor semisintetice, BHT-ului, au fost dezvoltate ca adjuvante in procesele reparative ale mucoasei vaginale. Mai mult, acestea ajuta in cazul cicatrizarii mucoasei vaginale dupa nastere, interventiilor ginecologice, uscaciunii vaginale, sau deficientei de estrogen.

Beneficii
Tratamentul adjuvant al proceselor reparative in cazurile de atrofie si distrofie ale mucoasei vaginale.
Mentin mucoasa hidratata.
Asigura proprietati emoliente si calmante.

Beneficiile ingredientelor active
Centella Asiatica - Centella asiatica poate contribui la reducerea inflamatiei si la imbunatatirea circulatiei la persoanele cu afectiuni venoase precum venele varicoase si insuficienta venoasa. Triterpenoidele din componenta, accelereaza procesul de vindecare a ranilor, stimuland antioxidantii la locul leziunii si crescand necesarul de sange in zona lezionata.

Galbenele (Calendula officinalis) - Galbenelele contin flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, substante amare, saponine triterpenice, rasini, mucilagii. Au actiune antiinflamatorie, decongestiva, antiseptica, antimicrobiana, imunostimulenta, cicatrizanta, grabeste vindecarea si regenerarea tesuturilor, regleaza ciclurile menstruale. Printre altele, galbenelele sunt indicate in ulceratii, eczeme, dereglari menstruale, dismenoree, micoze, vaginite, infectii urinare, cistite, cancer.

Aloe Vera (Aloe barbadensis miller) - contine mai mult de 75 de substante active, printre care aminoacizi, minerale, vitamine, fitosteroli, bradikininaza, hormoni vegetali, mucopolizaharide. Are efect antiinflamator, antiseptic, de detoxifiere, de stimulare a productiei de colagen, fiind utilizat atat in medicina naturista, cat si in cosmetica.

Uleiul din arbore de ceai - Ulei esential obtinut din frunzele arborelui de ceai. Are proprietati antibacteriene si antiseptice. Terpenele din compozitie ajuta la vindecarea ranilor si lupta impotriva infectiilor (bacteriene, parazitare sau fungice).

Indicatii
Cicatridina ovule vaginale se foloseste ca stimulant al cicatrizarii mucoasei vaginale:

dupa nastere,
interventii ginecologice,
in cazul distrofiei cauzata de chimioterapie,
radiatii ionizante,
uscaciune vaginala,
in cazul deficientei de estrogen.

Mod de administrare
Indepartati ovulul prin dezlipirea celor 2 folii pre-taiate de pe blister si introduceti-l adanc in vagin.

Pentru o buna practica igienica, spalati-va pe maini inainte si dupa utilizare dispozitivului medical.

Utilizati un ovul seara sau conform prescriptiei medicale. Durata utilizarii depinde de evolutia simtomelor; daca este necesar, ovulele vaginale Cicatridina pot fi utilizate pentru lungi perioade de timp.

Compozitie
Hialuronat de sodiu 5mg, extract de Centella asiatica ,extract de ulei de galbenele, extract de ulei aloe vera, ulei esential din arbore de ceai, gliceride semisintetice ,BHT.

Atentionari
Utilizarea tuturor produselor cu aplicare topica in special pentru o perioada indelungata poate cauza sensibilizare locala.

In acest caz opriti tratamentul si consultati un doctor pentru a incepe o terapie corespunzatoare.

Daca au loc efecte nedorite care nu sunt descrise in acest prospect informati medicul sau farmacistul.

Pezentare
10 ovule vaginale

Ultima actualizare: 30.06.2022

Doza de yuga

 Tratamentul adjuvant al proceselor reparative in cazurile de atrofie si distrofie ale mucoasei vaginale. Mentin mucoasa hidratata. Asigura proprietati emoliente si calmante.

Indicatii si recomandari:  se foloseste ca stimulant al cicatrizarii mucoasei vagi

SKU 00038-7494441
EAN 8032595870371
Brand Farma Derma
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Cicatridina, 10 ovule, Farma Derma
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.