Ciocolata neagra fara zahar si gluten, 30g, Torras

Ratings:
100% of 100

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 3,92 Lei 4,26 Lei
Descriere produs

Torras Chocolate Fondant este un baton de ciocolata neagra, plin de dulceata, dar totusi sanatos si natural!

Tine minte! Ciocolata este facuta din cacao iar cacao este o planta, asa ca ai putea spune ca acest baton este de fapt o salata!

 

Doza de yuga

Doza de yuga:

Arborele de cacao provine din America Centrala si are o istorie cu adevarat lunga si interesanta. In zilele dinainte de sosirea lui Columb, cacao era de o valoare incomensurabila pentru popoarele indigene din regiune. Cerealele lui serveau drept bani, erau folosite pentru a face medicamente si erau folosite pentru a prepara xocolatl, o bautura amara inchisa la culoare destinata elitei aztece. Cacao a venit in Europa in secolul al XVI-lea datorita unui domn cu o biografie nu prea glorioasa, pe nume Hernan Cortés, si a castigat rapid palatele europenilor. Desi adevarul este ca la inceput s-au intrebat daca este bun sau nu daunator, si daca nu este un lucru diavolesc... Din fericire, gustul s-a aparat. 

Acum te poti bucura de placerea de a manca ciocolata buna fara a sacrifica naturaletea! Torras Chocolate Fondant garanteaza:

zero zahar

fara gluten - ciocolata certificata fara gluten

continut ridicat de cacao

un gust cu adevarat natural de ciocolata neagra pura

compozitie prietenoasa vegana 

Torras isi exporta produsele pe cinci continente. Acum una dintre delicatesele lor poate merge direct la tine acasa! O astfel de gustare nevinovata va fi utila la serviciu, la scoala sau la universitate. De asemenea, va fi un mare cadou dulce pentru persoanele care pretuiesc calitatea produsului si compozitia sa buna. Nici cei carora le pasa de corpul lor si care urmeaza diete de eliminare nu il vor dispretui - acest baton nu contine lapte, soia sau nuci! . Si copiii vor innebuni dupa el!

Compania spaniola Torras produce ciocolata de inalta calitate din 1890. Ofera o gama larga de produse: batoane, batoane de ciocolata, ciocolata pudra, tartine etc. Se mandreste cu delicatese fara gluten si fara zahar, iar oferta include si delicatese ecologice si organice.

Indicatii si recomandari:

A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, pana la data inscriptionata pe ambalaj.

SKU 00038-1013883
Brand TORRAS
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Sumar review-uri

100%

5

4

3

2

1
Scor total
1 recenzie
5.00
Scrie un review
Pentru produsul
Ciocolata neagra fara zahar si gluten, 30g, Torras
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.