Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 39,22 Lei 41,45 Lei
Descriere produs

Descriere produs: Plantele sunt atent selectionate, concentrate in extracte standardizate de inalta calitate, ce au dus la obtinerea celor mai puternice si eficiente comprimate de pe piata, contin cantitati optime de substante active pentru un efect imediat si de durata, nu sunt tratate chimic, nu contin substante toxice, pastreaza calitatea ingredientelor active din plante.

Ingrediente: catina (Hippophae rhamnoides) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); paducel (Crataegus monogyna) - extract hidroalcoolic 10:1 din fructe (150 mg); afin (Vaccinium myrtillus) - frunze (100 mg); coenzima Q10 (100 mg); ulei esential de roinita (Melissa officinalis) (1 mg); indulcitor: zahar compresibil; agenti de incarcare: celuloza microcristalina; agenti antiaglomeranti: dioxid de siliciu coloidal, stearat de magneziu vegetal.

Forma de prezentare: 60 comprimate masticabile

Mod de administrare: Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi.
Se recomanda cure de 3 luni cu 3 saptamani pauza.

Atentionari si precautii: Persoanele cu diabet zaharat trebuie sa reduca din alimentatia zilnica echivalentul de glucide (hidrati de carbon) corespunzator cantitatii de zahar din comprimate (un comprimat contine 443 mg de zahar).
Contraindicatii: Intoleranta la oricare dintre componentele produsului.

Doza de yuga

Doza de yuga: Coenzima Q10 forte energizeaza puternic celulele miocardului si creste forta de contractie a muschiului cardiac.

Indicatii si recomadari: Coenzima Q10 Forte comprimate se foloseste in afectiunile cardiovasculare, creste forta de contractie a inimii si este un adjuvant eficient conceput cu scopul de a sustine functiile aparatului cardiovascular.

 

SKU 00038-1010044
EAN 6421930320022
Brand DACIA PLANT
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Coenzima Q10 Forte, 60 comprimate, Dacia Plant
ca