ColonHelp, 480g, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 60,34 Lei 67,04 Lei
Descriere produs

Indicatii terapeutice

ColonHelp este un detoxifiant și reglator intestinal 100% natural, o combinație foarte echilibrată de fibre solubile și insolubile (din semințe de in și psyllium), care acționează ca un laxativ blând, dar eficient. Odată ajunse în intestin, fibrele de in și psyllium se umflă cu apă și absorb substanțele toxice, stimulează peristaltismul intestinal și ușurează tranzitul. Acțiunea fibrelor de in și psyllium din ColonHelp este completată de cele mai bune patru plante condimentare cu efect detoxifiant și de îmbunătățire a digestiei: pătrunjel, chimen, oregano, coriandru. Acestora li se adaugă argila, un detoxifiant de excepție și în același timp un bun absorbant al gazelor.

Semințele de in din ColonHelp sunt prelucrate printr-o procedură specială, care păstrează uleiul din semințe! Astfel, 16 g ColonHelp (2 lingurițe dozatoare) conțin 1.900 mg omega 3 din semințe de in, necesar pentru o bună reglare metabolică.

Fibrele și reglarea tranzitului

De reținut că produsul ColonHelp nu este un laxativ puternic, ci un reglator al scaunului, care nu conţine plante laxativ-purgative puternice (senna, crușin). 

 Seminţele de in şi psyllium sunt recunoscute de ESCOP (Comisia Europeană de Studiere a Plantelor Medicinale) pentru proprietăţile de reglare a tranzitului și digestiei. În constipație, fibrele înmoaie scaunul și favorizează eliminarea lui. În episoadele de diaree, fibrele reglează consistența scaunului și reduc aciditatea acestuia, prin absorbția apei. 

ATENȚIE! Consumul cronic de plante laxativ-purgative puternice (senna, crușin) poate provoca dependență, iritații ale peretelui colonic și chiar melanoză colonică. ColonHelp reglează tranzitul fără să irite pereții intestinali, fără să provoace dependență sau efecte adverse. 

Fibrele și slăbirea

Fibrele ColonHelp îşi măresc de mai multe ori volumul în stomac sub acţiunea apei, formând un balonaș gastric vegetal. Administrate înainte de mese, fibrele reduc considerabil capacitatea stomacului şi scad pofta de mâncare.

Fibrele insolubile stimulează tranzitul intestinal, accelerând metabolismul prin micşorarea timpului de absorbţie a nutrienţilor şi reducerea încărcăturii calorice a meselor.

Fibrele solubile prezintă o mare afinitate faţă de grăsimi, de care se leagă şi le evacuează fără a mai fi absorbite.

 Prin fermentația la nivelul colonului, fibrele generează acizi grași volatili. Unul dintre acești acizi este acidul butiric, care ajută la menţinerea colonului sănătos, este folosit ca hrană de către colonocite (celulele colonului), contribuie la regenerarea mucoasei intestinale, poate fi de ajutor în colitele ulcerative.

Fibrele, colesterolul și glicemia

ColonHelp contribuie la menținerea colesterolului și glicemiei în limite normale.

Studii recente efectuate în SUA şi Europa au arătat că, dacă sunt corelate cu o dietă săracă în colesterol şi grăsimi saturate, seminţele de in şi psyllium ajută la menţinerea sănătăţii inimii. ColonHelp îmbină eficient fibrele de in și psyllium, reducând astfel absorbţia colesterolului alimentar din intestin, cel care în mod obişnuit ajunge în fluxul sangvin.

Fibrele împiedică trecerea rapidă a glucozei din tubul digestiv în sânge, având un rol important în reglarea glicemiei postprandiale. 

Produsele ColonHelp nu conțin lactoză, gluten, soia, stearat de magneziu, îndulcitori artificiali sau aditivi chimici!

Doze si mod de administrare

În cure de detoxifiere de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni.

Înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml lichide, iaurt, apă sau suc de fructe.

În curele de slăbire trebuie consumat cu 20-30 de minute înainte de masă, pentru reducerea senzației de foame.

IMPORTANT! După administrare consumați obligatoriu un pahar cu apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi.

Adulți: 1-3 lingurițe dozatoare pe zi (8-24 g/zi). Tineri 12-18 ani: 1 linguriță dozatoare pe zi (8 g).

Atentionari si precautii

Doza maximă: 4 lingurițe pe zi (32 g).

Prezentare

ColonHelp: Flacon 480g pulbere. 

Mai multe detalii pe www.colonhelp.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar pentru detoxifiere și slăbire.

Indicatii si recomandari: Recomandat pentru eliminarea toxinelor de pe pereții tubului digestiv, reglarea tranzitului intestinal, fiind util atât în diaree, cât și în constipație, imbunătățirea digestiei și reducerea balonării, refacerea florei intestinale, funcționarea normală a sistemului imunitar, menținerea funcției normale a ficatului, menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei, pierderea kilogramelor în plus, eliminarea stărilor de oboseală și extenuare, sănătatea pielii și a tenului.

SKU 00038-1017634
EAN 5941872400015
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ColonHelp, 480g, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.