ColonHelp Probiotic Forte, 240g, Zenyth

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

60,17 Lei
Descriere produs

Compozitie

8 g ColonHelp Probiotic Forte (o linguriță dozatoare) conțin un complex probiotic de 3 miliarde CFU (unități formatoare de colonii).

Indicatii terapeutice

ColonHelp Probiotic Forte este un supliment alimentar 100% natural, o asociere inedită de prebiotice și probiotice. Acțiunii detoxifiante a fibrelor de in și psyllium din ColonHelp clasic i se adaugă refacerea florei intestinale atât prin componenta probiotică adăugată, cât și prin stimularea producției interne de bacterii sanogene din colon (componenta prebiotică – inulină).

20% INULINĂ!!! ColonHelp Probiotic Forte conține 20% inulină, extrasă din rădăcină de cicoare. Inulina este o fibră solubilă cu efect prebiotic, care constituie un suport excelent pentru înmulțirea probioticelor în colon.

Doze si mod de administrare

În cure de detoxifiere şi refacere a florei intestinale de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni.

Înainte sau după masă, amestecat cu 200 ml de lactate fermentate pentru efecte maxime, iar în lipsa acestora cu apă, suc de fructe sau legume.

IMPORTANT! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu un pahar cu apă. Pe parcursul curei, consumul de apă/lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri/zi.

Copii peste 12 ani şi adulţi: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g/zi).

Doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Ingrediente

Semințe de in, tărâțe de psyllium, inulină (din rădăcină de cicoare), frunze de mentă, fructe de anason, fructe de chimen, fructe de fenicul, argilă, culturi probiotice (0,75%): Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus.

Prezentare

Flacon 240g pulbere.

Mai multe detalii pe www.colonhelp.ro

Doza de yuga

Doza de yuga: Supliment alimentar pentru detoxifiere și refacerea florei intestinale.

Indicatii si recomandari: Este recomandat pentru refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului intestinal (constipație / diaree), imbunătățirea digestiei şi reducerea balonărilor, eliminarea toxinelor, intărirea imunității, menținerea în limite normale a colesterolului si reducerea oboselii.

SKU 00038-1034696
EAN 5941872400268
Brand Zenyth
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
ColonHelp Probiotic Forte, 240g, Zenyth
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.