Complex de tarate grau, secara, orz, 300g, SOLARIS

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,73 Lei 3,90 Lei
Descriere produs

Taratele de grau, orz si secara sunt bogate in proteine si fibre. Induc rapid senzatia de satietate si regleaza tranzitul intestinal. Acestea ajuta la obtinerea unei siluete optime.

Taratele sunt recomandate pentru detoxifiere, ajutand la functionarea optima a tractului digestiv. Ajuta la eliminarea surplusului de kilograme acumulate in urma unei alimentatii necorespunzatoare.

Mod de consum: Se pot folosi la prepararea unor fursecuri si prajituri si a micului dejun cu lapte sau iaurt. Se pot consuma zilnic cate doua lingurite de pulbere de tarate, de cinci ori pe zi, inainte de mese, timp de doua saptamani.

Ingrediente: tarate de grau, orz si secara

Atentionari si precautii: A se pastra la loc uscat.

Doza de yuga

Doza de yuga: Orzul reduce apetitul si imbunatateste nivelul zaharului din sange si sensibilitatea la insulina. Acesta scade riscul bolilor cardiovasculare si al diabetului de tip 2. Contine antioxidanti care protejeaza impotriva deteriorarii celulelor umane.

Indicatii si recomandari: Orzul are proprietati remineralizante, antiinflamatoare si hipotensoare si ajuta persoanele tinere si batrane in procesul de recuperare dupa o perioada de convalescenta. Graul este recomandat pentru boli hepatice, renale si gastrointestinale, hipovitaminoze, stari febrile, afectiuni cronice degenerative, acnee, tuse, afectiuni cardiace, obezitate, sterilitate si afectiuni endocrine.

 
SKU 00038-1007311
Brand Solaris Plant
EAN 5941828001471
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Complex de tarate grau, secara, orz, 300g, SOLARIS
ca