COMPLEXUL APICOL APIDERMIN TENAPIN LOTIUNE FATA 100ML

Vandut de YUGA

In stoc

Pret

Pret special 14,45 Lei 19,54 Lei
Descriere produs

 

Tenapin Lotiune Fata Laptisor Matca, acum in gama "Apidermin"  Complex Apicol Veceslav Harnaj. Este o lotiune tonica pentru fata cu laptisor de matca si polen, un rasfat apicosmetic ce definitiveaza demachierea, ingrijeste tenul, degreseaza si mentine supletea epidermei. Laptisorul de matca lupta activ impotriva ridurilor, in timp ce polenul hraneste in profunzime tenul. Pielea este astfel tonifiata si hranita.

Laptisorul de matca, hrana regala bogata in vitamine (B, C, D si E), lipide si glucide, este o substanta naturala cu numeroase principii nutritive. Activeaza circulatia sangelui si are actiune regeneranta asupra celulelor, fiind una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.

Ingrediente: apa, alcool denaturat (impropriu pentru consum alimentar), laptisor de matca, polen,  extracte din plante aromatice, colesterol, acid boric, parfum.

Utilizare: se agita inainte de utilizare, se aplica pe fata cu ajutorul unei dischete demachiante in sensul de formare a ridurilor evitand zona ochilor sia buzelor.

SKU 00038-11700628
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Brand COMPLEX APICOLA S.A.
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
COMPLEXUL APICOL APIDERMIN TENAPIN LOTIUNE FATA 100ML
ca