Condiment vanilie, baton Eco, 1 buc, SONNENTOR

In stoc

Pret

23,10 Lei
Descriere produs

Vanilia, folosita aproape la toate bucatele dulci, cu mireasma ei delicata si senzuala, prezinta adevarate beneficii pentru trup si suflet.

Proprietati: In afara faptului ca ea are un efect relaxant, linistitor si afrodisiac, vanilia amplifica starea de fericire. Proprietatile ei calmante o recomanda de asemenea pentru tratarea febrei si a convulsiilor bebelusilor, cat si ca remediu in problemele de hiperactivitate ale celor mici. Astfel, cateva bucati dintr-un baton de vanilie taiate foarte marunt sau putina vanilie macinata, amestecate cu o cana de lapte cald, vor reduce febra si vor calma infectiile copiilor.

Mod de utilizare: Vanilia ofera o aroma delicata compoturilor, ceaiurilor si infuziilor. Pastaile de vanilie pot fi puse si intr-un borcan de zahar pentru a obtine zahar vanilat natural in cateva zile.

Ingrediente: Contine cantitati mici ale vitaminelor din complexul B-urilor, precum niacina (vitamina B3), acidul pantotenic (vitamina B5), tiamina (vitmina B1), riboflavina (B2) si vitamina B6. Rolul acestora este unul important pe mai multe planuri: in sintetizarea enzimelor, in functionarea sistemului nervos si in reglarea metabolismului.

Prezentare: 1 bucata.

Indicatii si recomandari: Adaugati pastai de vanilie Sonnentor in preparate dulci: prajituri, ciocolata, mousse, jeleuri, bauturi dulci, inghetata, precum si in unele feluri de mancare din carne si peste, sosuri si paine.

Doza de yuga

Doza de yuga: 

Sonnentor va ofera Vanilie de cea mai buna calitate provenite din Agricultura Ecologica, certificata si controlata.

 

SKU 00068-1007429
Brand PRODUCATOR GENERIC
EAN 9004145006713
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Condiment vanilie, baton Eco, 1 buc, SONNENTOR
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.