Covrigei cu seminte de in, 100g, Solaris

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 2,79 Lei 3,99 Lei
Descriere produs

Grisinele si Covrigeii Solaris au fost produsi dupa o reteta speciala, fara afanatori pentru faina si fara aditivi sau conservanti. Gustul este in intregime natural. Au o valoare nutritiva superioara covrigeilor si grisinelor produse din faina alba sau din faina tratata cu afanatori/amelioratori.

Ingrediente: Faina integrala de grau, ulei de palmier (grasime vegetala nehidrogenata), seminte de in (2%), drojdie, sare fara daos de iod, rozmarin.

Beneficii produs:
- O gustare sanatoasa
- Fara aditivi sau conservanti

Continut: 100 g

Doza de yuga

Doza de yuga: O gustare delicioasa si la indemana, acasa, la serviciu sau in calatorie. Realizati ca o alternativa la produsele procesate excesiv, cu un continut scazut de sare (fara adaos de iod). Au in compozitie fibre, benefice sistemului digestiv.

Indicatii si recomandari: Sunt o gustare delicioasa si fara consecinte negative asupra organismului. Pot fi consumati ca atare sau folositi maruntiti - ca baza pentru alte preparate.Potolesc foamea si inlesnesc digestia. Nu dau senzatii de balonare sau stomac greu, au gust placut si textura crocanta. Fibrele din faina integrala joaca un rol important in sanatatea colonului.

SKU 00038-1007612
Brand Solaris Plant
EAN 5941828015584
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Covrigei cu seminte de in, 100g, Solaris
ca