CREMA CU PROTECTIE SOLARA PHOTODERM AKN MAT FLUID SPF 30, BIODERMA

In stoc

Pret

Pret special 50,61 Lei 57,21 Lei
Descriere produs

Pentru pielea predispusă la acnee, este dificil să te protejezi de efectele nedorite ale soarelui, limitând în același timp apariția strălucirii și a imperfecțiunilor. Sub efectul căldurii, producția de sebum crește. Este dificil să combini un produs de îngrijire a pielii cu protecție solară.

Photoderm AKN Mat SPF30 este o formulă personalizată extrem de protectoare, cu o fază grasă redusă, perfect adaptată pielii predispuse la acnee, fără a compromite starea de sănătate a pielii:

- Complexul patentat Fluidactiv™ îmbunătățește biologic calitatea sebumului pentru a împiedica înfundarea porilor și pentru a preveni apariția petelor
- Acidul salicilic și acidul glicolic netezesc textura pielii și ajută la prevenirea efectului de rebound.
- Tehnologia SUN ACTIVE DEFENSE evită supraîncărcarea pielii cu filtre, întărește abilitățile de autoapărare ale pielii pentru a compensa impactul biologic al UVA. Aduce o protecție antioxidantă și menține apărarea imunitară a pielii sub soare.

Un adevărat produs dermatologic de îngrijire solară, această formulă fluidă oferă un efect matifiant imediat, favorizând astfel complianța și limitând șansele de risc pentru pielea predispusă la acnee.

SKU 00068-1028333
EAN 3701129803691
Brand PRODUCATOR GENERIC
Livrat de YUGA Pipera Bacanie
Vanzator YUGA Pipera Bacanie
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
CREMA CU PROTECTIE SOLARA PHOTODERM AKN MAT FLUID SPF 30, BIODERMA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.