Crema de corp cu ulei de portocale dulci si unt de shea, 250ml, VIVA NATURA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 20,89 Lei 21,99 Lei
Descriere produs

Crema de corp de la Vivanatura cu ulei de portocal si unt de shea este un produs natural, revolutionar, are o formula usoara, care se absoarbe rapid in piele, asigurand hidratare de durata si o senzatie placuta de revigorare si tonus al pielii. Contine uleiuri naturale de migdale, masline, jojoba care hranesc tesuturile, ofera protectie, emoliaza pielea si nu lasa urme grase pe corp.

 

Ingrediente:

Aqua (apa), Elaeis guinensis oil (ulei de palmier), Olea europaea oil (ulei de masline), Butyrospermum parkii butter (unt de shea), Citrus aurantium dulcis oil (ulei de portocale dulci), Vitis vinifera seed oil (ulei de samburi de struguri), Phenoxyethanol (and) Glyceryl laurate, Sodium Poliacrylate hydrogenated polydecene trideceth-6, Prunus amygdalus dulcis oil (ulei de migdale dulci), Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Alcohol denat, Xanthan gum, Simmondsia chinensis seed oil (ulei de jojoba), Tocopherol (Vitamina E), Calendula officinalis extract (galbenele), Lythrum salicaria root extract (rachitan), Achillea millefolium extract (coada soricelului), Symphytum officinalis extract (tataneasa), Althaea officinalis leaf extract (nalba mare).

 

Formula sa inglobeaza principiile active din plante, uleiuri naturale si unt de shea (Butyrospermum Parki ). Acesta din urma este considerat a fi cel mai bun hidratant pentru piele, denumit si “Aurul Africii”, contine un procent ridicat de vitamina A si E care ajuta la regenerarea celulelor, stimuleaza sinteza de colagen care previne ridurile si alte semne de imbatranire. De asemenea el are un rol vindecator, protejeaza pielea de diversi factori exteni, este calmant, anti-inflamator, cu factor de protectie UV, activeaza microcirculatia.

Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care pastreaza nealterate proprietatile ingredientelor naturale.

Contine 97% substante naturale.
Presat la rece - FARA PARABENI

Doza de yuga

Doza de yuga: Crema de corp VivaNatura cu ulei de portocale si unt de shea asigura pielii hidratarea optima, ii reda fermitatea si elasticitatea devenind astfel neteda si catifelata. Este o crema 98% naturala cu un parfum delicat de portocal care rasfata intregul trup prin actiunea sa de revigorare si hranire lasand pielii un aspect sanatos si foarte atragator.

 

Indicatii: Se aplica in strat subtire, masand intregul corp.

 

 

SKU 00038-1009605
EAN 5948501701277
Brand VIVA NATURA
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de corp cu ulei de portocale dulci si unt de shea, 250ml, VIVA NATURA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.