Crema de maini cu galbenele si aloe vera, 50ml, ALEVIA

Vandut de YUGA

Acest produs este temporar indisponibil

Pret

Pret special 11,49 Lei 11,99 Lei
Descriere produs

Untul de Shea si Galbenelele catifeleaza pielea, impreuna cu vitaminele sub forma lipozomala asigura hranirea pielii. Crema are actiune cicatrizanta si reface tesuturile atacate de substantele agresive. Contine substabte active ce refac pielea deteriorate, agresata de factorii de mediu, de substantele chimice cu care se intra in contact. In compozitie se regasesc microelemente si nutrienti ce corespund grasimilor care se regasesc in mod natural in piele. Crema contine vitamine necesare refacerii tegumentului si hranirii in profunzime (Vitaminele A, E, F, B5 sau pantenol).

Ingrediente:

Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Sodium Cetearyl Sulfate, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Sorbitol, Lecithin, Tocopheryl Acetate, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate, Retinyl Palmitate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Dimethicone, Aloe Barba-Densis Leaf Juice, Calendula Officinalis Flower Extract, Cetyl Palmitate, Sorbitan Palmitate, Panthenol, Parfum, Soluble Collagen, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Beta-Carotene, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide.

Mod de folosire:

Se aplica local, masand circular pielea afectata. 

Prezentare: 50 ml

Atentionari si precautii: A se utiliza de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.

Doza de yuga

Doza de yuga: Nu uita de ingrijirea si hidratatea pielii mainilor! Alevia are o crema ideala pentru maini. Untul de Shea si Galbenelele catifeleaza pielea, iar impreuna cu vitaminele sub forma lipozomala asigura hranirea pielii. Crema are actiune cicatrizanta si reface tesuturile atacate de substantele agresive. Contine substabte active ce refac pielea deteriorate, agresata de factorii de mediu, de substantele chimice cu care se intra in contact

Indicatii si recomandari: se recomanda ca adjuvant in caz de piele deshidratata, uscata, descuamata si piele sensibila; benefica in caz de arsuri usoare; grabeste procesul de vindecare a eczemelor, psoriazis, acnee si herpes.

SKU 00038-1008475
EAN 6423602008450
Brand Alevia
Livrat de YUGA
Vanzator YUGA
Review-uri de la alti clienti
Scrie un review
Pentru produsul
Crema de maini cu galbenele si aloe vera, 50ml, ALEVIA
ca

Te-ar putea interesa si

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.

Produse similare

In fiecare casa, pe fiecare masa, aducem natura mai aproape de oameni.